Vizualul care face diferenta diplay-Tv , videoproiector sau ecran led ?

10 decembrie 2020

     Sunt foarte multe lucruri  si detalii de care trebuie sa ti  cont atunci cand organizezi propria nunta . Unele par a fi doar niste simple detalii , altele desi pot parea banale, vor ramane in mintea invitatilor .

     Pentru ca tot mai mult se bazeaza pe vizual,  ultimele tendinte sunt  de a aduce in tematica nuntii tale si imagini sau filme pe care sa le rulezi pe fundal .

     Daca evenimentul tau este unul restrans si are loc intr-o sala de mici dimensiuni poti inchiria 2 plasme pe care sa le pozitonezi stanga –dreapta /prezidiului sau in stanga-dreapta Dj-ului, si  pe care sa  rulezi imagini cu voi doi si povestea voastra .Mai mult decat atat, in cazul in care  mai multi dintre invitatii tai nu  au fost prezenti si la cununia civila  , poti ruga fotograful sa-ti faca un colaj cu poze  de la acel eveniment.

            

     In cazul in care evenimentul are loc in natura  , si beneficiezi de un spatiu generos  , atunci poti folosi un ecran de videoproiectie de mari dimensiuni .Imaginile pe care le difuzezi pot fi ca si cazul de mai sus imagini cu voi sau chiar imagini in ton cu tematica nuntii tale .

     Poti recrea atmosfera vintige a cinematografelor in aer liber , sau chiar sa folosesti acest dispozitiv pentru o repriza de karaoke cu prietenii.

          

 

     Daca evenimentul are loc intr-o sala de bal sau un ballroom de mari dimensiuni  cu un spatiu mai mult decat generos atunci poate ar trebui sa iei in calcul un led .Dimensiunile ledurilor pot varia de la un minim de 3/2 m , ¾ m sau chiar un 6/4 m .Ledurile pot fi dispuse atat ca fundal de scena sau parti integrante din aceasta (fasii cu efecte vizuale) dar si ca puncte centrale de atractie spre care sa-si intorca toti privirea .

     Avantajul acestor dispozitive video este ca pot prelua inclusiv imagini live din sala cu ajutorul unei camera video si le poti proiecta in timp real  .  

             

          

 

     In speranta ca atunci cand iti vei organiza evenimentul vei dori sa folosesti si aceasta tehnologie video noi cei de la  SuperDj iti multumim pentru parcurgerea acestui text.

     Daca ti-a placut articolul , un like si un share ne-ar fi de ajutor

     Si nu uita orice petrecere are nevoie de un SuperDJ !

 

Suna-ne