Cum afecteaza pandemia de Covid-19 industria nuntilor !

22 octombrie 2020

     Pandemia de COVID-19 a avut un impact major asupra tuturor aspectelor vieții, inclusiv a nunților. Asfel specialisti renumiti de la KNOT Worldwide au realizat un raport in urma unui sondaj in care au fost chestionati peste  8000 de profesionisti din industria nuntilor .

     Raportul a avut ca scop sa raspunda la 3  intrebari esentiale pentru acest domeniu .

     Ce procent din nunți sunt  reprogramate ?

     Ce schimbări fac profesioniștii să se adapteze la condițiile de pandemie?

     Cum profesioniștii din industria nuntilor  isi atrag potențialii clienți noi?

     Datele din acest raport se bazează pe sondajul WeddingPro COVID-19 din 2020 completat de 8.341 de profesioniști.. Repondenții reprezintă profesioniști din industria nuntilor  din Statele Unite ale Americii și includ mai mult de 25 de categorii diferite de servicii.

 

     1.Ce procent din nunți sunt  reprogramate?

 

     Profesioniștii din industira nunților  raportează că majoritatea evenimentelor  sunt reprogramate, nu anulate !

     Profesioniștii declară că aproape 60% din nunțile viitoare au fost reprogramate.Atunci când cuplurilor li s-a pus o întrebare similară, au fost chiar mai predispuși să indice datele care stau ca atare sau sunt reprogramate, mai degrabă decât să fie anulate, probabil să evite anularea unui eveniment atât de important, atent planificat, până când procedurile de redeschidere locală oferă claritate..

     In ciuda provocărilor cu care se confruntă industria din cauza reprogramării nunților, mulți au remarcat că este esențial să rămâi pozitiv în acest timp.

 

    

     Ce schimbări fac profesioniștii sa se adapteze la condițiile de pandemie?

     Profesionistii din domeniul nuntilor si–au incurajat clienții sa își mențină planurile de nuntă. “Chiar dacă data trebuie să se schimbe, ar trebui să îi ajutăm pe clienți să își mențină viziunea și visele pentru această zi cea mai importantă! Rămâi pozitiv!  “ Cam acesta a fost mesajul tuturor furnizorilor.

     Cum își ajustează profesioniștii  incasarile ?

     Pentru nunțile reprogramate, aproape 7 din 10 profesioniști dețin avansuri deja platite până la data reprogramată (68%) .1 din 10 profesioniști necesită un anumit tip de taxă sau depozit suplimentar .Wedding plann-eri au mai multe șanse decât alți profesioniști să perceapă o taxă suplimentară pentru nunțile reprogramate .Aproximativ 20% dintre profesioniști nu percep taxe suplimentare sau nu necesită depuneri pentru nunți reprogramate.

 

          

     Cum profesioniștii din industria nuntilor  isi atrag potențiali clienți noi?

     Profesioniștii adaugă cel mai frecvent pachete / oferte noi orientate către recepții mai mici / micro (31%). Acest număr crește semnificativ pentru organizatorii de nunți, deoarece aproape jumătate utilizează această strategie (48%) .Profesioniștii recunosc că nu este o afacere ca de obicei și fac schimbări pentru a se adapta la condițiile de pandemie.

     Tururile virtuale pot păstra conexiunea personală. Vederea unei fețe poate crea o legătură mai bună .O treime din locații utilizează capacitatea de a organiza tururi virtuale, sesiuni de styling sau alte consultații virtuale.

     Nu numai că profesioniștii au găsit succes prin utilizarea unor astfel de  canale pentru a se conecta cu cupluri noi potențiale, dar și unii și-au schimbat accentul pe afaceri pentru a oferi produse și servicii online.

     Deși situația actuală nu poate fi ignorată, mulți profesioniști si  având în vedere că guvernele locale și de stat fac actualizări la restricțiile COVID-19, profesioniștii spun că este deosebit de important să se pastreze legătura regulată cu cuplurile .

     Daca ti-a placut articolul  , un like si un share ne-ar fi de ajutor.

Suna-ne