Testimoniale

Opera Nationala - Şef Birou Marketing şi Relaţii Publice Opera Naţională Bucureşti
Veronica Martinoiu

"Organizarea evenimentului "Maratonul Revelionului la Opera Naţională Bucureşti"® presupune o colaborare continuă cu prestatorii de servicii implicaţi. Comunicarea cu echipa SuperDJ a fost, de-a lungul ediţiilor evenimentului, o adevărată plăcere! Profesionalismul de care au dat dovadă, venirea în întâmpinarea cerinţelor instituţiei, precum şi promptitudinea cu care au răspuns de fiecare dată solicitărilor sunt doar câteva dintre punctele forte ce trebuiesc menţionate. Recomand cu toată încrederea alegerea acestei echipe  pentru un eveniment reuşit!"

Ghidul Miresei - Partener Executiv Revista Ghidul Miresei
Ana Haralambie

"SuperDJ este una dintre firmele care pot asigura o calitate ridicata a serviciilor oferite. Am colaborat de multe ori, si de fiecare data ne-au demonstrat ca isi fac treaba asa "cum scrie la carte". Ii recomand cu caldura, si sper sa ramana si in continuare aceiasi profesionisti adevarati."

 

Deputy Marketing Director - Media Image Group
Marius Balaci

"Am colaborat echipa SuperDJ  atat la nivel personal, cat si "institutional". La finalul anului ,  cei de la SuperDj ne-au ajutat cu tot ce inseamna "sunet de calitate" pentru Petrecerea de Craciun Media Image Group. Discutiile, brief-ul toate au fost scurte, au inteles rapid care ne sunt preferintele, iar rezultatul a fost apreciat de toata echipa Media Image. Recomand SuperDJ daca vrei sa lasi in grija unor adevarati profesionisti tot ce inseamna sonorizare, playlist-uri etc."

 

10 octombrie 2020 Bistro Park
Bogdan si Catalina

 "Buna ziua 

Voiam doar sa va transmitem ca Narcis chiar a fost un SuperDJ, apreciat si de noi, dar si de invitati. Si totodata voiam sa va multumim pentru profesionalismul dumneavoastra si al echipei.

Va multumim si aveti  recomandarea noastra. 

Bogdan si Catalina"

07 iulie 2019 La Seratta
Ioana Dima

"Buna ziua,

Voiam sa va multumim pentru profesionalismul de care ati dat dovada si pentru ca ne-ati ajutat sa avem o nunta asa cum ne-am dorit. Am fost foarte multumiti de echipa dumneavoastra, toti membri echipei au facut o treaba buna si am colaborat foarte bine cu fiecare dintre ei.

Va dorim mult succes in continuare si va vom recomanda cu placere cu fiecare ocazie.

O zi frumoasa in continuare!

Cu stima,

Ioana Dima"

13 iulie 2019 Restaurant Gedi Titan
Adina si Catalin Toader

"Salut,

Dorim sa va multumim inca o data pentru ajutorul acordat si pentru atmosfera creata la eveniment, ce a fost apreciata atat de noi cat si de invitati. Cu totii ne-am distrat si ne-am simtit foarte bine."

 

15 Octombrie 2016 Hotel Alexander
Daniela Lina

Buna seara,

Va multumesc mult pentru colaborarea excelenta. Freddy ne-a placut maxim. A reusit sa faca atmosfera pentru o petrecere de neuitat.

Cu siguranta va vom recomanda si altor cupluri si nu numai. Speram sa avem ocazia sa colaboram tot atat de frumos si pe viitor.

O seara placuta!

Daniela Lina

2 Mai 2015 Hotel Novotel
Giorgiana si Sorin

 

"Buna Maia,

Iti multumim pentru suportul, implicarea si rabdarea pe care ai avut-o cu noi si cu invitatii nostri care ne-au spus apoi ca le-au placut muzica de la nunta noastra care a fost de toate genurile si si pe toate gusturile.

Va vom recomanda ori de cate ori vom avea ocazia. 

Multumim mult,"

Giorgiana si Sorin

23 mai 2015 Hanul Poenita Ballroom Ramnicu Sarat
Kanti & Ada Arion

Buna ziua, 

Evenimentul a iesit peste asteptari.

Lumea a fost foarte multumita de prestatia DJ.

O sa va recomandam cu drag!!!

Va multumim frumos pentru tot!!!

Cu stima,

Kanti & Ada Arion

4 iulie 2015 Barletto
Adelina si Marian

 

"Buna ziua, 

Va multumim mult pentru muzica si voia buna de la nunta noastra!

Ne-am simtit foarte bine atat noi cat si invitatii.

Ati fost super!!

S-a dansat mult!

O zi buna si multe evenimente cu muzica buna reusite!

Cu drag,

Adelina si Marian"

16 mai 2015 Aristocrat Cort
Oana si Alexandru Petrov

"Buna ziua,

Revin cu mii de multumiri pentru seara minunata pe care ne-ati ajutat sa o construim.

Toata lumea a apreciat muzica diversificata si faptul ca dj-ul a stiut sa mixeze in asa fel incat ringul sa fie plin tot timpul.

Multumim inca o data, fara ajutorul dvs nu am fi reusit sa avem un eveniment perfect"

 

Suna-ne