Sonorizare Botez

    Sonorizare pentru botezuri- evenimente de vis pentru copilul tau

    Venirea unui copil pe lume trebuie inaugurata cum se cuvine.

    Botezul, pe langa obisnuitul ritual crestinesc este si momentul in care copilul micutul primeste si prenumele. Petrecerea care urmeaza este pentru el si simbolizeaza bucuria si multumirea pe care parintii o poarta. Ca totul sa fie perfect si in ton cu atmosfera dorita, iti recomandam sa alegi pachetul de sonorizare pentru botezuri, alaturi de cateva masini de facut baloane magice.

    Fiind un moment extrem de important pentru parinti si copii, la fel de important este si modul in care te ocupi de miciile detalii care vor compune cadrul si atmosfera perfecta.

    Pentru aceasta, poti alege cei mai buni realizatori de petreceri pentru botezuri. Intre  timp,  echipa SuperDJ, iti poate veni in ajutor cu idei smart pentru a anima petrecerea si aparatura hi-tech, totul pentru un buget foarte accesibil.

    Echipa SuperDj iti pune la dispozitie un set de servicii pentru botezuri de vis.

    Poti alege sa iti creezi un album live cu pozele copilului si al familiei, cu ajutorul videoproiectoarelor, care vor fura atentia invitatilor.

    In plus, puteti face karaoke, datorita dotarilor cu microfoane si a DJ-ului profesionist, care sa puna trackurile potrivite.

    Settingul de lumini trebuie sa fie ales pe cadrul in care sa desfasoara.

    Locatia este un aspect foarte important. Trebuie sa asigure spatiul necesar celor ce vor sa danseze, a celor mici prezenti ce vor sa se joace si a tuturor celor care se ocupa cu servirea mesei pentru o succesiune cat mai fluida a evenimentelor.

    Dincolo de aceasta, atmosfera creata va inchega tot colectivul. Cu pachete foarte accesibile, specialistii de la SuperDJ iti ofera servicii de sonorizare pentru botezuri, care vor crea o armonie pe toata durata evenimentului.

    Jocuri de lumini, masina de baloane sau tunul de confetti sunt doar cateva din serviciile de care le dispunem. Lasand totul in seama celor calificati si oferindu-le incredere si libertate maxima, acestia sunt pregatiti sa faca fata si vor sti cum sa reactioneze indiferent de orice situati intalnita.

    Tot ce mai ramane de facut este sa te bucuri, deoarece chiar e motiv de sarbatoare, si lasa-ne pe noi sa organizam totul perfect.

Vezi tarifele!
Suna-ne