Lumini pentru nunta

27 ianuarie 2016

           

 

               

                   Spectacole de lumina 

 

 

            Nimic nu pare mai important in tendintele acestui an decat spectacolele de lumina.

            De la iluminatul arhitectural care iti da senzatia de” wow” din momentul in care intri in sala in care va avea loc evenimentul,  pana la jocurile de lumini care animeaza petrecerea.

            Datorita progreselor inregistrate de tehnologie acum nunta ta poate deveni o aventura de neuitat .

            Desi foarte multe companii de profil folosesc lumini , de multe ori acestea sunt utilizate gresit , ingreunand foarte mult treaba fotografilor si videografilor .

            Iata mai jos cateva sfaturi care consideram ca sunt necesare in alegerea show-ului tau de lumini :

            La iluminatul arhitectural evita alegerea unor culori tari spre exemplu rosu aprins .Aceasta culoare este obositoare pentru ochiul uman .E mai recomandat magenta sau culori pale.

            Pentru ringul de dans sunt de evitat lasere-le, acestea sunt puternice si pot afecta calitatea imaginii.Daca totusi doresti un show de laser atunci e  bine  sa aiba o durata bine determinata si sa bata cat mai sus.

            Sunt recomandate pentru ringul de  dans lumini calde .Aici se pot folosi lumini inteligente (moving-head-uri). Atentie desi foarte multi dj folosesc aceste echipamente,  multi nu le programeaza in ton cu evenimentul sau chiar le pun pe demo .Aceasta face ca efectul scontat sa nu fie cel dorit .Asigura-te ca atunci cand achizitionezi un pachet de lumini inteligente acesta are inclus si un operator dmx si dj-ul stie sa-l foloseasca .

              Poti personaliza evenimentul tau proiectand diverse monograme .Desi marea majoritate a clientilor se gandesc strict la monograme (gobo-uri ) cu numele lor sau cu diverse mesaje, nu uita ca poti aduce cu acestea diverse tematice ale evenimentului

Ps:(Am facut de-a lungul timpului diverse teme,  de la petale  de trandafir, efecte de apa , pisici aristocrate sau strumfi si mickey mouse pentru petrecerile de copii) .

              Follow spot-ul sau tunul de urmarire ajuta foarte mult videografii si fotografii sa decupeze personajele principale de restul .

              In timpul dansului si a show-ului efectiv atat lumina de scena cat si lumina de pe ringul de dans trebuie sa fie in ton cu muzica.Sincronizarea acesteia a devenit o arta , de aceea a aparut si termenul de light jockey.

              Daca ai un band care canta pe o scena asigura-te ca acestia au lumina alba care poate fi dimerizata.O plasa led , un panou si cateva lumini inteligente pot face deasemenea minuni .

              Asigura-te ca atat fotografii , videografii si entrateinerii tai sunt profesionisti si vor colabora intre ei , Si nu ultimul rand relaxeaza-te si pune distractia pe primul plan

 

Suna-ne