Sfaturi pentru a alege cel mai bun Dj de nunta !

28 mai 2020

     Pentru majoritatea nuntilor , alegerea  Dj-ului  de nunta este factorul primordial pentru succesul evenimentului  .Noi cei de la SuperDJ ne dorim ca fiecare cuplu să aibă o experiență de nuntă frumoasă de care sa-si aduca aminte  cu  emoție. Si pentru ca totul incepe cu o alegere corecta ,  iată,mai jos , sfaturile noastre pentru alegerea unui DJ de nuntă.

     Personalitate

     Dacă v-am putea oferi doar un sfat, ar fi acesta! DJ-ul tău va fi responsabil pentru setarea tonului serii. Dacă ai un DJ plictisitor ... asta înseamnă o nuntă plictisitoare.Personalitatea unui DJ este cel mai important indiciu pe care îl veți obține. În loc să vă bazați pe e-mailuri și texte, întâlniți-vă cu DJ-ul dvs. în persoană pentru a vorbi despre vibrația, nevoile și muzica preferată. Acest lucru vă va ajuta să decideți daca poate crea atmosfera de petrecere pe care o cautați.

 

     Comunicare

     Probabil că ați auzit cât de importantă este comunicarea .Un Dj trebuie sa fie un foarte bun communicator .Redarea muzicii este doar o parte din ceea ce face un DJ. Cealaltă jumătate este de a sti sa comunice.

 

     Flexibilitate

     Orice DJ specializat în nunți va ajunge să lucreze  cu foarte multi oamenii de diverse varste si din diverse categorii sociale.Dar mai ales trebuie sa faca fata evenimentelor neprevazute.

     Un DJ organizat are o copie a desfasuratorului  serii, astfel încât să poata organiza distractia .Dar ce te faci cand apar intarzieri in program ? Dj-ul trebuie sa fie felexibil astfel incat sa nu se simta micile nesincronizari .

          

 

     Specializare 

     Evenimente corporative, cluburile de noapte și nunțile ar putea avea toate un DJ în comun, dar experiențele sunt complet diferite. Asigurați-vă că găsiți un DJ de nuntă, nu doar un DJ care este dispus să facă nunți.

     Dacă este posibil, căutați un DJ de nuntă a carui stil muzical se potrivește strâns cu al dvs. Dacă vă place hip hopul și el ascultă altceva , probabil că nu veți putea să vă bazați pe el pentru sugesti.

 

     Vestimentatia

     Nu este ceva la care se gândesc majoritatea cuplurilor, dar faptul că un DJ de nuntă vine  într-o ținută greșită poate face un eveniment  sa para penibil. Asigurati-va ca stie  sa-si adapteze tinuta vestimentara cu evenimentul pe care il aveti de organizat .

 

     Legalitate

     Un Dj de nunta trebuie sa  fie legal 100% .Difuzarea muzici in spatii publice este sub incidenta legii dreptului de autor.Asigurat-va ca acesta detine toate licentele de difuzare a muzicii.Noi cei de la SuperDj ne mandrim ca am fost primi negociatori  ai metodologiei de aplicare a  legii dreptului de autor .Mai multe informatii despre aceasta lege  poti gasi aici !

 

     Adaptabilitate

     Un Dj de nunta trebuie sa stie sa construiasca un playlist in functie de preferintele voastre.Asigurati-va ca acesta stie cum sa faca acest lucru si are toate resursele necesare. Un Dj de nunta va trebui sa va poata prezenta sugesti in functie de momentele  din cadrul evenimentului dar si in functie de preferintele voastre.

         

     Backup

     Un Dj de nunta are intodeuna un backup .Orice poate merge prost.Chiar si un sistem de sunet de ultima generatie . DJ-ul se poate  îmbolnavi , echipamentul se poate strica brusc, sistemul de sunet al locației poate sa nu fie compatibil cu consola Dj-ului  .Dar un DJ profesionist de nuntă va avea un Plan B (și C) în cazul în care ceva nu merge bine .

 

     Daca ti-a placut articolul un like si un share ne-ar fi de mare ajutor.          

     Si nu uita orice petrecere are nevoie de un SuperDJ !

Suna-ne