Fotograf nunta Bucuresti - Gabriel Radu !

18 mai 2020

     Gabriel Radu, este un fotograf profesionist de nunta din Bucuresti si impreuna cu sotia sa Alexandra Radu conduce studioul foto GABRIEL RADU visual storyteller, un studio foto-video complet, premiat la nivel national si international.

 

 

     "Cu fiecare fotografie pe care o creăm, ne dorim să spunem o poveste în culori și emoții care să rămână peste ani și ani."

 

     Daca esti in cautarea unui fotograf de nunta, Gabriel Radu si echipa sa este alegerea potrivita pentru cei care isi doresc amintiri de calitate si vor sa retraiasca aceleasi emotii peste ani, cand veti revedea din nou fotografiile de nunta.

         


     Gasirea unui fotograf de  nunta in Bucuresti, nu inseamna sa aibe doar un portofoliu cu fotografii de nunta, de care tu sa te simti atrasa, ci si de a gasi pe cineva a carui personalitate si viziune sa fie in asentiment cu voi. Iar in ziua nuntii, atat eu, cat si echipa mea, vrem sa-ti oferim cea mai tare experienta.

 

     Ce spun clientii despre Fotograf nunta Bucuresti - Gabriel Radu

 

     Faptul ca l-am ales pe Gabriel sa fie fotograful nuntii noastre, a fost un mare noroc. M-a facut sa ma simt foarte confortabil in fata camerei, iar rezultatele au fost WOW! Il recomand cu drag"

     Andreea & Adrian

     „Niciodata nu mi-a placut sa am o camera foto indreptata catre mine, dar cumva Gabriel Radu m-a facut sa ma simt relaxata in preajma lui, iar cu tehnicile pe care le-a folosit, am fost foarte multumiti de fotografiile pe care le-am primit."

     Ioana & Madalin

     „A reușit să surprindă perfect clipele emoționante, dar și momentele cele mai amuzante din timpul petrecerii, astfel încât vom avea cele mai frumoase amintiri! Mulțumim."

     Andreea & Dragos

 

     

     Fotograf nunta Bucuresti - Experienta

 

     In cei peste 10 ani de activitate, fotograf profesionist Gabriel Radu, a avut norocul sa fie prezent si sa fotografieze toate tipurile de ceremonii si petreceri de la noi din tara, dar si din afara ei si fiecare obicei de nunta si de fiecare data a fost la fel de recunoscator, ca a putut lua parte, la povestea de dragoste pe care fiecare client o are si o impartaseste in ziua nuntii.

     Fotograful profesionist Gabriel Radu, fotografiaza nunta intr-un stil fotojurnalistic, modern, romantic si plin de culoare, suprinzand de fiecare data momentele emotionante si importante din ziua nuntii. Fotografiile de nunta pe care le realizeaza, sunt autentice, editate natural si vor trece cu siguranță testul timpului și vor spune povești pentru generațiile următoare.

          

     Fotograf profesionist de nunta Gabriel Radu

     Iti doresti sa vezi cum lucreaza Gabriel Radu in ziua nuntii? Acum ai ocazia sa vezi acest lucru prin clipul de mai jos. Acest filmulet a fost realizat de catre echipa GABRIEL RADU visual storyteller, in ziua nuntii si il surprinde pe Gabriel Radu cum fotografiaza in ziua nuntii.

           

 

     De ce sa-l alegi pe Gabriel Radu, ca fotograf profesionist de nunta?

     Experienta de peste 10 ani in acest domeniu si fotografierea sutelor de evenimente, l-a facut pe Gabriel Radu, sa fie cel mai cautat fotograf profesionist de nunta din Bucuresti, dar si unul dintre cei mai cautati din tara. Pentru ca in ziua nuntii, totul se intampla foarte rapid si spontan, experienta l-a ajutat sa stie unde sa se pozitioneze de fiecare data, pentru a surprinde cele mai bune unghiuri, cele mai variate incadrari si sa foloseasca diferitele tipuri de lumina, in asa fel incat mirele sau mireasa sa iasa cel mai bine in evidenta.

     Poti vedea mai multe din fotografiile sale pe site-ul sau www.fotografprofesionist.ro

Suna-ne