Restaurant Monarh o locatie eleganta in centrul capitalei!

10 ianuarie 2020

Restaurant Monarh este o locatie eleganta si spatioasa situata in centrul Capitalei, care poate indeplini nevoile diverselor tipuri de evenimente – nunta, evenimente corporate, ceremonii de gala, receptii sau conferinte. Restaurant Monarh dispune de doua sali de evenimente fiecare, cu o capacitate maxima de 180 de locuri.

La Restaurantul Monarh ai garantia calitatii alaturi de o echipa de profesionisti , dedicati succesului evenimentului tau.Locatia dispune de o parcare proprie, lucru destul de rar intalnit la locatiile centrale dar si de o gradina amenajata ,locul ideal pentru o sedinta foto.

La Restaurant Monarh meniurile pot fi adaptate in functie de cerintele clientilor. Astfel exista 3 tipuri de meniuri cu preturi cuprinse intre 65 si 85 de euro preturi inclusiv tva.

Ambianta eleganta, îmbinand decorul clasic cu dotarile moderne, va stau la dispozitie pentru ca seara nuntii sa aiba loc într-o atmosfera de exceptie .Iar daca esti in cautare de oferte speciale, aici poti gasi o super oferta pentru zilele de duminica .Astfel ai 10 Euro discount la meniu iar in plus ai gratuit cabina foto ,bar de limonada si fum greu.

Restaurant Monarh se gaseste situat in Caleea Plevenei nr 46-48

Sau, poti programa o intalnire pentru a face cunostinta cu o echipa formata din profesionisti pasionati cu o experienta relevanta in industria evenimentelor de top care va vor sta la dispozitie atat in perioada de organizare, cat si pe intreaga durata a evenimentului.

Alege Restaurant Monarh pentru cele mai importante evenimente din viata ta!

Si nu uita orice petrecere are nevoie de un SuperDj!

Suna-ne