7 Motive pentru a organiza Petrecerea de Craciun a companiei 2019 !

4 noiembrie 2019

 

    Adesea, importanta  unei petreceri de Craciun corporatiste  sau de birou este inteleasa sau judecata gresit. Fericirea angajatilor aduce succesul companiei! Fie ca iti doresti sa ii motivezi, distrezi sau inovezi, petrecerile de Craciun ofera rezultate remarcabile pentru organizatia din care faci parte.

    In doar cateva zile declaram sezonul petrecerilor de Craciun deschis.Petrecerile companiei tale sunt o ocazie excelenta de a sarbatori succesul echipei. Reprezinta cadrul perfect pentru a discuta informal in echipa, pentru a te distra si pentru a crea amintiri despre care se va vorbi si la anul.

    Si daca nu esti convins iata  mai jos 7 motive pentru care o petrecere  de Craciun a companiei poate îmbunatati moralul echipei si poate aduce beneficii companiei tale!

 

    O multumire: recunoasteti munca grea pe care a facut-o personalul  în ultimul an si drept multumire le oferiti o petrecere de Craciun stralucitoare!

    Petrecere de Craciun este doar una dintre modalitatile prin care poate fi rasplatit  personalul. Este sansa ta  sa arati cat de mult este apreciata munca lor si cat ii   apreciezi atat la nivel profesional, cat si personal.

    Daca bugetul este restrans si bonusurile de Craciun nu sunt la orizont, atunci nu  lasa sa-ti  scape  ocazia unei petreceri de Craciun. O ceremonie de premiere, discursuri si un „multumesc” pot face un drum lung în crearea unui loc de munca fericit si armonios.

 

    Construirea si legarea echipelor: personalul va putea sa se cunoasca mai bine într-un cadru care este distractiv si placut. Rezultatul este o comunicare mai buna si un flux de lucru mai usor în birou în viitor.Construiste  o echipa mai puternica .O petrecere de Craciun este un excelent moment pentru a construi si consolida relatiile din cadrul echipei .

 

    Motivatie: Sa pleci dupa un an stresant va fi un motivator deosebit pentru a munci din greu în anul urmator. Petrecere de Craciun, nu înseamna doar distractie dar si o favoare pentru a munci  si in anul 2020 cu aceeasi motivatie si loialitate .

 

    Valorile companiei: .Este o oportunitate fantastica de a motiva echipa ta si de a privi cu atentie la tintele si provocarile anului viitor dar si de a reaminti echipei de valorile companiei.

 

    Loialitate: Partile pun accentul pe spiritul de echipa si ajuta la pastrarea angajatilor companiei . prezentand un mediu în care doresc sa lucreze.Petrecerile de Craciun dezvolta relatiile dintre angajati si companie punand accentul pe loialitate .

 

      

 

    Ofera tuturor: departe de birou si o schimbare de peisaj va permite tuturor sa se relaxeze si sa se bucure fara presiunea, stresul potet?ial si termenele limita ,In plus, petrecerile sunt distractive! Angajatii vor sa  petreaca bine. Desi poate parea nesemnificativ în marea schema a lucrurilor, o petrecere de sarbatori arata  ca o companie pune pret pe fericirea angajatilor

 

    Recapitulare si evaluare onesta: majoritatea angajatilor isi vor transmite adevaratele sentimente cu privire la companie la locul de munca. In timpul unei petreceri, poti avea conversatii mult mai usor, oferindut?i ocazia sa inveti domeniul de îmbunatatire pentru viitor, ceea ce face ca biroul tau sa fie un loc mai bun pentru a lucra în general.

 

    Totul despre distractie: Setarea unei petreceri bune spune multe despre propria personalitate. Ce fel de persoana si lider esti Ea reflecta conducerea generala a companiei în ansamblu.

    O petrecere de Craciun este obligatorie pentru orice companie .

    Daca doresti ca petrecerea ta de Craciun sa fie una cat mai spectaculoasa sau daca doresti sa afli ultimile tendinte contacteaza un consultant Superdj.

    Noi iti vom povesti despre avantajele unei sonorizari perfecte pentru petrecerea ta de craciun sau despre cum pot transforma orice spatiu intr-unul dedicat petreceri de craciun cu ajutorul luminilor inteligente.

    Si nu uita o petrecere reusita are nevoie de un SuperDj !

Suna-ne