Restaurant Casa Anca – un loc ideal pentru evenimente private cu un numar limitat de participanti !

9 iulie 2020

     Îţi doreşti să organizezi un eveniment important din viaţa ta (aniversare, nuntă, botez) dar nu ai fixat încă o locaţie, Restaurant Casa  Anca te  ajuta ca visul sa devina   realitate .

 

     Restaurantul Casa Anca este situat pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 si beneficiaza de 2 saloane de evenimente si o terasa  generoasa .

     Saloanele oferea un spatiu intim si elegant, fiind ideale pentru organizarea unui petreceri private de mici dimensiuni .

     O echipa de profesionisti  atenti la cele mai mici detalii   , va  stau la dispozite pentru a va ajuta in organizarea evenimentului mult visat .

     Preparatele culinare sunt  alese cu grija asfel incat sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi  Atmosfera intima a restaurantului, cadrul original si plin de verdeata a terasei, ofera senzatia de "acasa", un loc unde poti savura mancaruri preparate dupa retete originale  impletite cu finul gust al bucatariei italiene, un loc unde te poti relaxa, unde poti visa cu ochii deschisi.

     Salonul de la etaj ofera un spatiu intim si este ideal pentru evenimentele de tip nunta , botez , aniversare cu un numar de participant redus. Salonul dispune de facilitati moderne , lumini arhitecturale , internet wi-fi , mobilier de lux si o mica terasa proprie pentru fumatori .

           

     Sala ofera intimitate , eleganta si lux pentru organizarea oricarui tip de eveniment de mici dimensiuni fie el nunta, cununie, botez, aniversare sau intalnire de afaceri. Terasa restaurantului este locul ideal pentru momente savuroase petrecute in aer liber.

     Experienta acumulata de-a lungul a numeroaselor evenimente private de succes, pasiunea pentru detalii, grija/atentia pentru calitatea serviciilor furnizate transforma un eveniment organizat la Casa Anca intr-unul memorabil.

     Casa Anca este Un loc prietenos, elegant unde detaliile fac diferenta, conceput special pentru reusita organizarii evenimentului tau.

     Mai multe informatii poti afla pe aici

     Casa Anca  adresa : Bdul 1 Decembrie 1918 nr.56A, Sector 3, Bucuresti

     Rezervari : 0727.33.44.99  ; 0744.77.74.99

     Daca ti-a placut articolul un like si un share ne-ar fi de ajutor .

Suna-ne