3 aspecte de care trebuie sa ti cont pentru un playlist de nunta perfect !

11 iunie 2020

   

 

     Playlist-ul unui dj de nunta poate fi extrem de variat ; de la muzica oldies , melodii vechi , pana la ultimele noutati . Selectarea mixului perfect de melodii care sa se potriveasca cu starea de spirit a invitatiilor este insa o arta si numai cei mai buni dj reusesc sa atinga perfectiunea.

    Desi pare simplu in realitate un dj profesionist isi incepe munca propriu-zisa  cu mult inainte de eveniment ,  inca de la primul contact pe care il aveti .

    Daca nu stii inca ce muzica sa alegi sau ce sa ceri unui dj profesionist , iata mai jos 3 aspecte  de care trebuie sa ti cont in alegerea playlist-ului perfect .

    Tema nunții.

    Aproape toate nunțile urmează o temă specifică. Este o tendință la moda , iar cuplurile care fac acest lucru se asigura ca vor crea o imagine si o dispozitie pe care invitatii nu o vor uita usor.

    Care este tema nunții tale? Dacă mergeți pe o tema  vintage, o nuntă inspirată din 1920, puteți cere trupei sau DJ-ului dvs. să cânte muzică veche în timpul cocktail-urilor. Pentru dans, luați în considerare  cântece de jazz sau dansuri din anii 1920 (gândiți-vă la Great Gatsby). Un DJ, de exemplu, poate mixa  o oră de muzică tematică împreună cu alte melodii contemporane.

    O astfel de tematica a fost nunta lui CRBL cu Elena .Iata ce spunea CRBL despre tematica nuntii si despre cum s-a desfasurat :” Ideea mi-a venit odata cu filmarea videoclipului „Oficial imi merge bine”, unde rolul meu de gangster m-a captivat. Asa ca am zis: de ce nu o nunta ca pe vremea lui Al Capone? Am organizat singuri nunta, singurul ajutor venind din partea cunoscutei scenariste Monica Sorescu. Am avut incredere in acest proiect curajos, iar el a devenit realitate “

    Pentru a aduce un strop de culoare povestea de dragoste a mirilor a fost proiectata pe un ecran. Muzica a fost o imbinare a mai multor genuri: jazz, oldies, clasica, incluzand si cea populara.

         

 

    Vibratia dorita

    Majoritatea cuplurilor  asociază vibrația doar de tema nunții, dar acestea sunt două lucruri complet diferite. O temă este atmosfera generală a nunții, în timp ce un vibe stabilește tonul nunții. Vrei o atmosferă mai relaxată sau vrei să ai o atmosferă funky? Vibratia  poate consolida o temă de nuntă și poate afecta atmosfera. Gândește-te la genul dorit ca cuplu - jazz, clasic, country, rhythm and blues,dance ,  groovy - poate fi orice.

    Varietatea este o necesitate. Pentru perioada de cocktail, muzica calmă și relaxată este o necesitate .Pentru perioada de dans lucrurile se schimba aici, un mix ales cu grija de dj  ,din melodii vechi si noi poate incuraja oaspetii de diverse varste sa vina pe ringul de dans.

         

    Locatia

    Luați în considerare dimensiunea locației. Alegerea tipului de muzică pentru nunta dvs. ar trebui să se bazeze și pe numărul de invitați prezenți și dimensiunea locației. Dacă aveți o locatie intimă, în stil familial, cu mai puțin de o sută de invitați, puteți alege muzică care nu este prea tare, astfel încât oaspeții să poată socializa. Puteți avea întotdeauna o selecție de muzică de petrecere foarte bună în timpul dansului. De asemenea, este important să solicitați administrației locului orice restricții în ceea ce privește echipamentul, limitarea zgomotului și numărul de decibeli permis.

    Foarte important  Indiferent dacă aveți în vedere angajarea unei trupe, a unui DJ sau a unei orchestre, este foarte importantă întâlnirea înainte de nuntă. Pregătește-ți lista de cântece preferate sau solicitările personale, dă și cere sugestii și oferă o listă de melodii pe care nu vrei să le auzi (da, este important și acest lucru). Amintiți-vă că o muzică bună poate face ca nunta dvs sa fie memorabiia.

 

    Daca ti-a placut articolul , un like si un share ne-ar fi de mare ajutor.

    Si nu uita orice petrecere are nevoie de un SuperDj !

 

 

Suna-ne