MC Master of Ceremonies un must have al unei nunti de succes !

21 ianuarie 2020

    Petrecerea fara un MC care sa faca atmosfera nu este completa. Maestrul de ceremonii este cel care se ocupa de toate interventiile la microfon, face diverse anunturi, prezintă momentele importante si întretine atmosfera în permanenta.

 

    Din punct de vedere etimologic, termenul de  MAESTRU DE CEREMONII provine din englezescul „Master of Ceremonies”, fiind foarte populara, peste tot în lume, abrevierea MC. Maestrul de Ceremonii este persoana indicata prin protocol sa organizeze desfasurarea unei ceremonii sau să fie gazda unui eveniment scenic/spectacol. Rolul primordial al unui MC este de a prezenta personajele principale (mirii), momentele „cheie”, artistii interpreti, dar totodata este cel care comunica cu audienta și întretine atmosfera.

 

    Orice eveniment reusit, si cu atat mai mult o nunta, are nevoie de un prezentator pe masura. MC-ul este cel care le ureaza bun venit invitatilor, introduce momentele speciale ale oricarei nunti si anunta programul muzical pregatit.

    Chiar si cand programul artistic pregatit este restrans,  un MC stie  sa creeze o atmosfera de neuitat si sa transforme nunta voastra intr-un eveniment interactiv.

    Daca aveti invitati din afara tarii care nu sunt familiarizati cu obiceiurile noastre, prezentarea se poate face si in engleza, astfel incat toata lumea sa se bucure de cele mai frumoase momente ale nuntii voastre.

 

    De ce este mai bine sa alegeti un MC pentru nunta decat sa-l lasati pe DJ sa vorbeasca?

    Pentru ca nimeni nu poate face 2 lucruri bine in acelasi timp.Iar mai mult decat atat, MC-ul, este gazda perfecta  si principalul comunicator al evenimentului .

 

           

 

    Care este rolul unui MC In cadrul unei nunti ?

    In primul rand sa puna in valoare cuplul mirele si mireasa .Orientarea principala trebuie sa fie spre ei si povestea lor .Un Maestru de Ceremonii trebuie sa fie flexibil si sa se adapteze oricarei situatii neprevazute care poate  apare .Mai mult decat atat un Mc trebuie sa fie un bun organizator anticipand exact fluxul evenimentelor;  iata cateva exemple :

    Este fotograful pregătit pentru momentele sale specifice?

    DJ-ul este constient de momentul în care va fi solicitat ?

    S-a schimbat ceva si ar trebui să fie informat cineva despre asta.?

    Diferite culturi, religii diferite și demografii diferite ,toate aceste lucruri conduc si la faptul ca  ca fiecare nunta va fi diferita. Și foarte important, fiecare Mireasa si Mire îsi doreste si un eveniment usor diferit . Este de datoria MC (Maestrului de Ceremonii)  ca acest lucru sa se indeplineasca si nunta sa reflecte si un pic din personalitatea mirilor .

    Unul dintre rolurile unui MC  este acela de a comunica / si a se conecta cu oameni de vârste si medii diferite. O nuntă tipica, dacă exista un astfel de lucru, va avea o gama mare de varste și personalităti prezente.

    Apoi, este posibil să aveti diferite culturi, religii, grupuri socio-economice, toate adunate împreună.Un MC va fi un liant pentru toate aceste categorii dar si pentru restul furnizorilor de servicii : precum: fotograf, DJ, animatori sau  catering, .

    Un MC bun va detine controlul absolut  al modului in care se distreaza invitatii tinand cont de planul de desfasurare al evenimentului .

    Noi cei de la SuperDj am dezvoltat un nou serviciu de MC (maestru de ceremonii) adaptat pe cerintele clientilor nostri.Asfel poti alege pe unul din cei 3 MC in functie de tipologia evenimentului tau.

    Pentru oferta de pret poti consulta sectiunea tarife (gasesti aci)

    Si nu uita orice petrecere are nevoie de un SuperDJ !

 

Suna-ne