Madalina Coca & Band un show unic 100 % live !

25 martie 2020

     Trupa Madalina Coca & Band concerteaza la evenimente private, petreceri corporate dar si spectacole, gale, evenimente outdoor sau alte concerte, oferind experiente autentice si garantand un party la superlativ !

   

     

     Trupa este formata din 6 muzicieni valorosi si ofera publicului un show unic 100% live, abordand un repertoriu variat de cover-uri romanesti si internationale de top.

     Solista are o voce de succes, Madalina fiind finalista de la Vocea Romaniei editia 2018 (echipa Andra). De asemenea, Madalina a participat la numeroase concursuri si festivaluri unde a obtinut mai multe premii si trofee. Interpreta a urmat cursurile scolii de muzica « Compania de artisti »

     Interpreta Madalina Coca are cu adevarat o voce speciala si este si un entertainer extraordinar cu o experienta de peste 15 ani pe scene live atat in tara, cat si in strainatate. Artista a trait 10 ani la Paris unde a avut numeroase colaborari muzicale.

 

Despre Madalina Coca

 

     Finalista de la „Vocea Romaniei” performeaza pe scene live in tara si in strainatate (Franta, Italia, Spania, Turcia, Grecia) de mai mult de 15 ani.

     Madalina s-a indragostit de muzica inca de mica.

     A inceput sa studieze canto inca de la varsta de 12 ani si a activat ca solista principala in Grupul „Carmina Tenera” de la Palatul Copiilor Bucuresti timp de mai multi ani.

     Solista a participat inca de mica la numeroase concursuri si festivaluri nationale si internationale unde a obtinut mai multe premii si trofee. De asemenea, Madalina a avut numeroase aparitii TV in diverse emisiuni.

     Mai tarziu urmeaza cursurile scolii de muzica« Compania de artisti »sub indrumarea profesoarei de canto Dana Dorian.

     Timp de 10 ani cat a locuit in Paris, a avut colaborari muzicale cu mai multe band-uri de cover-uri, iar in 2019, decide sa se restabileasca in Romania dupa performanta extraordinara de la Vocea Romaniei.

          

     Madalina este pasionata de calatorii si vorbeste fluent 4 limbi straine. Cei 10 ani petrecuti in Franta i-au permis interpretei sa acumuleze o bogata experienta muzicala.

     Madalina Coca & Band va propun un show unic, live 100%, daruindu-va momente de neuitat si oferindu-va un repertoriu vast de muzica romaneasca si internationala.

     Madalina Coca & Band inseamna :

  • O Voce de succes : interpreta este finalista la Vocea Romaniei (echipa Andra). Madalina a participat la numeroase concursuri si festivaluri unde a obtinut mai multe premii si trofee. De asemenea, Madalina a avut numeroase aparitii TV in diverse emisiuni. Interpreta a urmat cursurile scolii de muzica « Compania de artisti »
  • Un entertainer extraordinar cu o experienta de peste 15 ani pe scene live atat in tara, cat si in strainatate (Franta, Italia, Spania, Turcia, Grecia). Artista a trait 10 ani la Paris unde a avut avut numeroase colaborari muzicale cu mai multe band-uri de cover-uri
  • Un show unic 100% Live
  • Un repertoriu variat de cover-uri romanesti si internationale si muzicieni valorosi abordand reorchestratii originale

 

Mai multe informatii poti gasi aici ! sau la telefon +40 721 010 309 !

Daca ti-a placut articolul un like si un share ne-ar fi de ajutor !

Si nu uita orice petrecere are nevoie de un SuperDJ !

       

 

Suna-ne