Cum afecteaza coronavirusul nunta programata !

23 martie 2020

     Coronavirusul se răspândește rapid, influențând pe toți și tot ce îi stă în cale. Se răspândește rapid și are alertă ridicată în toată lumea. Din păcate, afectează și planurile de nunta sau orice  eveniment pe care ti l-ai propus sa-l organizezi . Ce ar trebui să faci? Cum afecteaza  planurile voastre pentru ziua cea mare?  Ce ar trebui să faci pentru a te proteja pe tine și pe oaspeții tăi? 

     Credeți sau nu, Coronavirusul  nu afecteaza  doar planurile de nuntă, ci și rochiile de mireasă. Da, nu este de mirare ca  multe rochii de mireasă sunt făcute în China.

     Planificarea nunții / evenimentului sau reprogramarea pentru o alta data depinde de mulți factori. Cel mai important lucru în timpul în care încercați să luați o decizie este să vă mențineți toți invitatii la curent. Mențineți liniile de comunicare deschise, trimiteți un e-mail, sunați, trimiteți cărți poștale sau actualizați-vă site-ul nunții.

     Anunțați-vă familia și prietenii despre decizia dvs. cât mai repede, pentru a putea face ceea ce este necesar. Este un moment foarte stresant pentru aproape toate industriile, într-un fel sau altul, aproape toată lumea este afectată de acest lucru.

     Amintiti-va ca stresul nu va ajuta la nimic si intodeauna exista o rezolvare la orice problema .

Nu Opriti planificarea !!!

     Planificarea nunții nu este o sarcină ușoară și rapidă, ci va necesita luni și luni de căutare, alegere, consultare ... Ar trebui să încetați planificarea pentru viitor? Nu într-adevăr, mergeți mai departe și începeți sau continuați planificarea, fiți deștepți în acest sens și asigurați-vă că aveți un plan B, dacă este cazul. Cu tot ce este disponibil online, nu trebuie să ieși din casă, Coronavirusul  nu te poate opri din planificare

          

Locatia

     Acum datorita tehnologiie poti vizita 20 de locatii intr-o ora .Foarte multe ballroom-uri sau Sali de evenimente ofera vizitatorilor de pe site un tur virtual . Puteți privi rapid și ușor turul virtual complet al localurilor. Mutați-vă în fiecare cameră, în fiecare colț, în interior și în afara ca și cum vă plimbați în aceste locuri superbe. Într-adevăr „20 de locuri în maxim o ora de navigat pe net !" Inainte de a lua o decizie discutati cu locatia care va gazdui evenimentul  si cu wedding planerul dvs pentru a stabili daca este posibila si reprogramarea intr-o alta data  , in cazul in care starea de urgenta se prelungeste  .Este foarte important atunci cand alegeti locatia sa aveti si un plan de rezerva .

     Dacă ziua ta mare este în perioada caldă, poate ar fi bine  sa optezi pentru o locatie in aer liber sau  într-o zonă deschisă. Practicați o igienă bună punand la  dispoziție ștergare  și produse de igienizare pentru mâini și cereți-le oaspeților, în special copiilor, să se spele pe mâini deseori cu săpun timp de cel puțin 25 de secunde.

Furnizori

     Discutati cu fiecare furnizor in parte si posibilitatea unei reprogramari a nunti in cazul in care aceasta perioada de distantare sociala va persista.Fiecare furnizor are o politica diferita  de aceea este indicat sa vedeti ce soluiti alternative exista sau daca furnizorul are si  un plan de rezerva 

Invitatii

     Desi e posibil ca in zona in care ve-ti organiza evenimentul sa nu mai existe nici o restrictie , e posibil sa aveti invitati din zone inca afectate .De aceea este foarte important asa cum spunem si la inceputul articolului sa fiti in permanenta legatura cu acestia .Un site al nunti , un grup de facebook sau de what-up in care sa impartasiti pareri ar fi foarte indicat in aceasta situatie.

 

     Cum ar putea afecta virusul Covid 19 Corona nunta mea?

     Există o serie de factori, restricții guvernamentale privind distanțarea socială, dar pot fi si anumite intarzieri  ale unor articole precum :   rochia de mireasa , articole de decor sau  nelipsitele marturii .

     In speranta ca aceasta pandemie se va sfarsi cat mai curand va fowardam mai jos recomandarile CRUCI ROSII INTERNATIONALE

 

     "Evitați contactul strâns cu persoanele bolnave.

     Rămâi acasă când ești bolnav.

     Evitați să vă atingeți ochii, nasul sau gura.

     Acoperiți-vă nasul și gura cu un țesut atunci când tuseți sau strănut și aruncați țesutul departe după utilizare. Dacă un țesut nu este disponibil, tuse sau stranut în cot sau mânecă, nu pe mâini.

     Spălați-vă des pe mâini cu apă și săpun timp de cel puțin 20 de secunde, mai ales după ce mergeți la baie; înainte de a mânca; și după ce-ți sufle nasul, tușești sau strănut. Dacă săpunul și apa nu sunt disponibile cu ușurință, utilizați un produs de igienizare pe bază de alcool cu ​​cel puțin 60% alcool.

     Practicați alte obiceiuri de sănătate bune. Dormiți mult, fiți activi fizic, gestionați-vă stresul, beți multe lichide și mâncați alimente nutritive.Curățați și dezinfectați butoanele, comutatoarele, mânerele, calculatoarele, telefoanele, noptierele, chiuvetele de baie, toaletele, contoarele, jucăriile și alte suprafețe care sunt atinse frecvent în jurul casei sau la locul de muncă.

     În măsura posibilului, evitați să atingeți suprafețe utilizate în mod obișnuit în locuri publice, cum ar fi butoanele liftului, mânerele ușilor și balustrade și evitați strângerea de mână cu oamenii.Folosiți un țesut sau mânecă pentru a acoperi mâna sau degetul dacă trebuie să atingeți ceva.”

     Daca ti-a placut articolul  un like si un share .

     Si nu uita orice petrecere are nevoie de un Super DJ !

Suna-ne