Invitatii de nunta: ONLINE SAU PE HARTIE?

8 iunie 2023

  În timp ce toți am experimentat o trecere semnificativă la o era digitală, la fel și invitațiile de nuntă. Cuplurile au recunoscut instantaneu cât de ușor este să treacă la digital, chiar dacă nu era prima lor preferință.

  Ai precizat detaliile zilei tale și ești gata să abordezi invitațiile tale de nuntă, dar văzând numărul mare de nunți amânate de-a lungul anului 2020 te pune la îndoială dacă este timpul să treci la digital.

  Dacă ești un iubitor de papetărie (ca mine), poate fi greu să-ți imaginezi sa mergi în digital, totuși, pentru unii, are sens! În timp ce invitațiile de nuntă digitale nu au fost de obicei opțiunea preferată în trecut, cu siguranță observăm o tendință de cupluri care îmbrățișează era digitală.

  Invitațiile de nuntă digitale sunt amestecul perfect al vieții moderne, oferind, în același timp, un semn binevenit către tradiție. Există atât de multe avantaje în alegerea unei opțiuni digitale pentru invitațiile dvs. de nuntă, în afară de faptul că este o opțiune fantastică pentru cuplurile de nuntă conștiente de mediu.

  Așadar, având în vedere asta, haideți să explorăm câteva dintre avantajele trecerii la digital, cum să vă trimiteți invitațiile în format digital și câteva sfaturi utile de etichetă de care trebuie să rețineți.

DE CE INVITAȚII DE NUNTĂ ONLINE?


  Yay! I-ai spus "DA" celui mai bun prieten, sufletul tău pereche și persoanei tale pentru totdeauna.

  Ai precizat detaliile zilei tale și ești gata să abordezi invitațiile tale de nuntă, dar văzând numărul mare de nunți amânate de-a lungul anului 2020 te pune la îndoială dacă este timpul să treci la digital.

  Dacă ești un iubitor de papetărie (ca mine), poate fi greu să-ți imaginezi ca mergi în digital, totuși, pentru unii, are sens! În timp ce invitațiile digitale nu au fost de obicei opțiunea preferată în trecut, cu siguranță vedem o tendință de cupluri care îmbrățișează era digitală, în special prin această pandemie fără precedent.

  Invitațiile digitale sunt îmbinarea perfectă a vieții moderne, oferind în același timp un semn binevenit către tradiție. Există atât de multe avantaje în alegerea unei opțiuni digitale pentru invitațiile dvs. de nuntă,pe langa faptul că este o opțiune fantastică pentru cuplurile de nuntă conștiente de mediu.

  Așadar, având în vedere asta, haideți să explorăm câteva dintre avantajele trecerii la digital, cum să vă trimiteți invitațiile în format digital și câteva sfaturi utile de etichetă de care trebuie să tineti cont.

Durabilitate

 Sustenabilitatea este o tendință cheie în lumea invitațiilor de nuntă! Puteți lua în considerare fie să tipăriți pe hârtie reciclată și invitații cu semințe plantabile, fie să abordați acest concept dintr-o perspectivă digitală! Din ce în ce mai multe cupluri recunosc producția inutilă de bunuri, astfel încât acestea pot fi o modalitate simplă de a simți că faci micul tău efort  eliminând presiunea asupra mediului.

Editat ușor

  Dacă pandemia ne-a învățat ceva, este că nu ne mai avem luxul de a ști că nunțile vor avea loc în ziua în care sunt planificate. Cum multe cupluri au reprogramat de trei ori până în 2021 sau 2022, a evidențiat importanța de a avea invitații de nuntă adaptabile.

A face modificări este ușor și rapid.

  Cu invitațiile digitale, nu suportați stresul și costurile de a avea noi invitații și nu schimbați datele proiectate, tipărite și retrimise invitaților în cazul în care planurile dvs. de nuntă trebuie să se schimbe în ultimul (sau în orice) moment. Orice modificări suplimentare de design care trebuie făcute în suita dvs. de invitați se fac gratuit. Acest lucru adaugă acea liniște sufletească și știi că nu există costuri ascunse.

Economisește bani

  Trecerea la digital vă permite să economisiți o mulțime de bani pe hârtie și poștă – aceste costuri sunt reale! Frumusețea unei invitații digitale este că opțiunile de design sunt nesfârșite, în timp ce invitațiile pe hârtie sunt legate de dimensiunea plicului (ceea ce, evident, crește costul dacă alegeți un design mai mare). De asemenea, vă permite să adăugați mai multe pagini, ceea ce poate fi foarte util dacă aveți multe informații pe care trebuie să le transmiteți despre zi.

Salveaza timp

  Sunt atât de multe de făcut atunci când planificați o nuntă încât orice puteți face pentru a vă economisi timp este un bonus. Invitațiile digitale economisesc timp – sunt eficiente și rapide. Ca o atingere rapidă a unui buton, – fără deplasări la magazinul poștal sau la magazinul de tipărit, fără întâlniri cu papetăria pentru a vizualiza hârtia, fără selectarea mostrelor de sigiliu de ceară, fără să vă faceți griji pentru tiparire... într-adevăr există atât de multe beneficii! Toate eforturile și deciziile tale sunt reduse, dar invitațiile tale pot apărea în continuare la fel de izbitoare, cu un impact vizibil.

RSVP-uri simplificate

  În loc să aștepți lângă cutia poștală ca poștașul să-ți livreze cardurile de RSVP pentru oaspeți (pe care s-ar putea să le fi trimis cu câteva săptămâni în urmă), poți afla instantaneu! De îndată ce oaspetele dvs. răspunde la atingerea sau da clic pe un buton, veți primi notificare și puteți începe să planificați înainte, știind cine participă.

  Trimiterea invitațiilor online este ușoară, eficientă și rapidă. Pentru cei mai mulți dintre noi, tehnologia precum mesajele text și e-mailul este a doua natură. Aproape toți avem un număr de mobil și o adresă de e-mail pe care le verificăm în mod regulat. Majoritatea papetăriei și designerilor de invitații sunt bucuroși să furnizeze o copie digitală a suitei dvs. de invitații, astfel încât să le puteți trimite oaspeților prin metoda preferată online, cum ar fi: SMS, Whatsapp, messenger sau e-mail.

  Există, de asemenea, multe opțiuni online disponibile care sunt specializate în invitații digitale, cum ar fi Paperless Post sau Greenvelope – ambele având opțiunea de a vă încărca propriul design. Prețurile variază în funcție de site-urile web de invitații online și merită să citiți literele mici. Unele servicii care includ funcții RSVP pot necesita plata unei taxe mici, astfel încât să nu aveți reclame afișate pe invitațiile dvs. electronice. De asemenea, este posibil să doriți să puteți modifica opțiunile de confidențialitate.

Sunt acceptate invitațiile de nuntă online?

  Pe scurt, da! este ok daca se potriveste stilului tau. În timp ce invitațiile pe hârtie sunt mult mai formale, tradiționale și adesea opțiunea preferată. Scena nunții evoluează

Suna-ne