GRADINA LAHOVARI o oaza de verdeata departe de agitatia urbana

8 noiembrie 2021

    Grădina Lahovari a fost special creată pentru a oferi o alternativă chic la spaţiile clasice pentru evenimente si se intinde pe o suprafata de 4000 mp .

    Povestea acestei locatii incepe in 2018 cand un teren de golf a fost transformat in acest spatiu de evenimente chic .Vegetatia,  aleile pietruite si suprafetele pline de flori creeaza aici  o oază de liniște, departe de agitaţia urbană.

    Gradina Lahovari este un brand tanar dar care se bazeaza pe experienta unei echipe profesioniste cu multa experienta in planificarea de nunţi, botezuri, petreceri private și evenimente corporate.

    Daca esti in cautarea unei locatii in care sa-ti organzezi nunta la Gradina Lahovari poti beneficia de  FOIȘORUL DIN GRĂDINĂ  care are 600 de mp. și poate primi până la 200 de invitaţi, ce pot dansa pe un ring generos, iar mobilierul nostru country-chic poate fi aranjat după placul inimii tale.

 

    Gradina Lahovari beneficiaza de o Gradina in care pot fi organizate spatii de relaxare sau sedinte foto .Pentru evenimentele private Gradina Lahovari  propune diverse pachete de meniuri care pot fi configurate sau adaptate pe dorintele tale .

    Si tot la Gradina Lahovari poti organzia work-shop-uri și evenimente corporate departe de agitaţia de la birou , într-un mediu relaxat și înconjuraţi de natură.

    Gradina Lahovari isi doreste ca intr-o lume de evenimente corporate și evenimente private standardizate, sa  devina  un etalon pentru organizare și originalitate.

 

    GRADINA LAHOVARI 

    Amplasare

    Adresa: Strada Ion Lahovari 9, Săftica, Ilfov.

    Suprafață totală

    4000 mp

    Suprafață foișor

    600 mp

    Capacitate

    200 locuri la mese

    500 locuri în picioare

       Facilități

    sistem de sonorizare

    videoproiector

    lumini atmosferice

    wifi

    generator backup

    Catering

    bucatarie proprie cu meniu la cerere, bufet sau a la carte

    Parcare

    Parcarea poate găzdui între 70 și 80 de mașini.

 

    Daca ti-a placut articolul , nu uita un like si un share !

    Si nu uita orice petrecere are nevoie de un  SuperDJ !

Suna-ne