DJ sau Band Live ! Tu decizi !

12 octombrie 2021

 

     In aceast articol, am pus la încercare întrebarea veche: Ce e mai bine? O trupă de nuntă sau un DJ? Există un răspuns clar, definitiv? Să aflăm!

     Decizia dintre o trupă de nuntă sau un DJ este o decizie grea și căutarea de sfaturi de la familia și prietenii tăi nu te ușurează deloc!

     Angajarea unui Band sau a unui DJ talentat (sau amandoua!) Este un lucru destul de greu. Dar cum găsești exact ceea ce vrei? Ar trebui sa incepi prin a-ti pune câteva întrebări de bază - în special, ce tip de divertisment se potrivește cel mai bine gustului tau, bugetului, spațiului , si a zonei din care provin oaspetii tai .

    Inainte de toate pentru o decizie cat mai corecta trbuie sa luati in considerare cateva aspecte . 

    Varietate: Indiferent dacă alegeți o formație sau DJ, asigurați-vă că acestea cântă melodii lente și rapide, precum și melodii vechi și noi pentru a încuraja toți invitații să ajungă pe ringul de dans.

    Buget: In războiul prețurilor, DJ-ii costă, în general, mai puțin, iar prețurile variază în funcție de cererile de echipament și dacă este vorba de o  zi oarecare din săptămână sau de un weekend. O trupă de 12 persoane , de exemplu, va fi în general mai scumpă decât un DJ, deoarece există mai mulți oameni de plătit. (Există întotdeauna excepții; DJ-ii cunoscuți pot fi la fel de scumpi ca formațiile live.) Prețurile trupelor variază în funcție de numărul de muzicieni, de timpul pentru care doriți să cânte, ziua săptămânii și în ce perioadă a anului este.

    Spațiu: Iti doresti o formatie cu 8 instrumentisti ? Mai întâi trebuie să verificați dacă spatiul in care are loc evenimentul  are restricții cu privire la numărul de persoane  și echipamente pe care le puteți aduce și dacă există surse de alimentare electrică sau limitări de zgomot.

    O trupă are avantajele și dezavantajele sale.

    Nu există nimic asemănător unei trupe de nuntă live care să emoționeze mulțimea și să creeze un sentiment de rafinament. Un lider de orchestra bun va putea  juca  rolul de maestrul de ceremonii la recepția dvs., interacționând cu oamenii de pe ringul de dans, acordând atenție publicului  și selectând muzica în consecință.

    Pro: Muzica live este, bine, live. Tu și oaspeții tai  veți experimenta plăcerea unui spectacol.

    Contra: trupele pot fi mai scumpe decât DJ-ii. De asemenea, indiferent cât de grozavă este formația, nu pot avea repertoriul unui DJ standard, care poate detine o discografie cu o mare varietate de titluri. Și dacă doriți să auziți o melodie exact cum a interpretat-o ​​artistul original, este posibil să nu obțineți ceea ce doriți de la formatie.

    DJ-ii de nunta de  astăzi sunt artiști în sine, oferind mixuri echilibrate din diverse stiluri muzicale pentru toate vârstele. Melodiile redate vor suna exact așa cum doriți,si in plus ocupa si mai putin spatiu.

    Dacă există o duzină de melodii pe care vrei să le auzi la nunta ta, probabil că nu va fi o problemă pentru DJ-ul tău să găsească fiecare piesă. De asemenea, DJ-ii de nunta  sunt, în general, mai puțin costisitori decât trupele. Un DJ cu o prezență scenică carismatică și abilități excelente de comunicare poate crea cu adevărat starea de spirit și poate menține vie  petrecerea.

    În mod ideal, veți dori să vedeți un DJ sau o trupă în acțiune înainte de a vă angaja, astfel încât să puteți evalua direct modul în care se îmbracă, improvizează și lucrează mulțimea. (Solicitați să vedeți un spectacol public sau o inregistrare, sau să participați la o repetiție generală,)

    În cele din urmă, nu există o alegere greșită în cazul în care decideți să utilizați o formație sau un DJ pentru evenimentul programat . Și dacă sunteți în căutarea unui serviciu de DJ pentru ziua dvs. sau pentru orice alt eveniment, nu ezitați să ne sunați sau să faceți clic aici pentru o ofertă.

    Si nu uita orice petrecere are nevoie de un SuperDJ !

Suna-ne