Evenimente in pandemie

25 august 2020

     Cu totii avem de suferit atat din punct de vedere financiar, cat si al sanatatii, din pacate, in perioada aceasta, dar poate ca nu ar trebui sa cadem intr-o gaura neagra, sa ne deprimam si sa ne retragem intr-o carapace,pentru ca lucrurile nu stau chiar atat de rau. Intr-adevar , traim vremuri istorice, dar asta n-ar trebui decat sa ne intareasca si sa apreciem si mai tare oamenii din jurul nostru si calitatea timpului petrecut alaturi de ei.     

 

     Asadar, ce-ai zice de o nunta mai restransa, pana in 50 de persoane sau un botez cu 20-30 de invitati? Poate ca acum, mai mult ca niciodata detaliile conteaza si mai mult si cu ajutorul unui organizator de evenimente le poti transpune in realitate, fara sa te stresezi. Si asa…ajunge stresul cauzat de pandemie, unul in plus este deja prea mult.Locatiile s-au readaptat rapid pentru contextul actual, asa ca nu ai de facut decat sa cauti omul potrivit care sa-ti ofere  indrumare in organizarea  evenimentului  tau.

     Vei vedea ca un organizator de evenimente este mai mult decat un om angajat care-ti va organiza evenimentul .  O sa fie un viitor pieten al familiei, un sfatuitor de nadejde atunci cand simti ca esti foarte emotionat sau emotionata sau chiar omul pe care te poti baza daca iti doresti sa-i faci o surpriza persoanei  iubite. Un organizator cu care ai acea chimie de zici ‘parca ne cunoastem de-o viata!’ este fix omul potrivit care trebuie sa-ti fie alaturi in ziua oricarui eveniment, fie ca vorbim despre o nunta sau un botez. Noi  credem  foarte mult in aceasta  chimie pentru ca , in cazul Dj-ilor nostril , muzica vorbeste de la sine, iar omul care coordoneaza  melodiile  trebuie sa fie  pe  aceeasi pagina cu stilul mirilor.

     Asadar,cateva sfaturi utile pentru perioada aceasta este sa incercati sa reveniti usor usor la viata voastra de dinainte de pandemie, dar fara a interactiona cu foarte multe persoane, ci cu un grup destul de restrans. De asemenea, spalarea mainilor si purtarea mastii trebuie sa ramana litera de lege, in special in spatiilei inchise, iar daca organizati evenimente, recomandarea noastra este sa fie in aer liber, in spatiu deschis si neaparat sa apelati la un planner care stie ce face pentru ca macar in ziua evenimentului sa fiti si voi relaxati.

 

Suna-ne