3 aplicatii care te vor ajuta in organizarea nuntii !

14 august 2020

 

     Restaurant , meniuri, garderoba  , muzica. Dj nunta , formatie  sunt detalii de care  trebuie sa ti cont pentru nunta ta si  care pot sa te copleseasca la un moment dat.

    Dacă ai decis să iei totul în mâinile tale și să-ți organizezi nunta de vis, atunci vei avea nevoie de ajutor ca să ții minte toate etapele de organizare si să notezi toate însărcinările pe  care le ai de făcut.

    Pentru a-ți ușura munca, ne-am gândit să-ți recomandăm 3 aplicații care te vor ajuta si iti vor usura munca.

Wedding Planning LadyMarry

    Această aplicație îți oferă modele de liste de acțiuni care să te ajute în planificarea nunții. Listele pot fi editate după bunul plac. LadyMarry Wedding Planning îți oferă și surse de inspirație, arătându-ți articole de blog care ar putea să te ajute.

    LadyMarry Wedding Planner este cea mai bună aplicație de nuntă gratuită. Utilizata  de milioanele de mirese și miri din toata lumea , LadyMarry vă ajută să planificați o nuntă de vis într-un mod rapid

    Daca decideti sa utilizati aceasta aplicatie veti beneficia de calendarul și lista de verificare a nunții dar si de numeroase sfaturi si trucuri care va vor fi cu siguranta de folos.

    Deasemenea puteti sa va sincronizati planificarea nuntii atat pe dispozitivele dvs cat si  pe cele ale partenerului.

    Cea mai nouă actualizare a acestei aplicatii include si un widget de contorizare pentru nuntă. Acum puteți utiliza numărătoarea inversă a nunții pentru a vedea câte zile ați rămas până la ziua nunții voastre perfecte!

          

 

 

Wedding Happy 

 

    O aplicatie care pe noi ne-a cucerit este Wedding Happy. Aceasta te ajuta sa fii organizata, indiferent de tematica nuntii tale. Este, de asemenea, folositoare si mirilor!

    Aceasta aplicatie iti va cere data nuntii, apoi te va ajuta cu un program personalizat, cu o „to-do checklist” si deadline-uri pentru fiecare task. De asemenea, vei avea la dispozitie si un cronometru (wedding day countdown) ca sa stii mereu cat timp mai ai pana la ziua nuntii. Desigur, mai sunt multe alte optiuni ce te vor ajuta sa-ti organizezi nunta ca o profesionista, deci poti instala cu incredere aplicatia chiar astazi!

 

 

Pinterest

    Pinterest este cea mai mare platformă de idei din lume, e platforma perfectă pe care să colectezi idei despre cum să arate nunta ta de vis. Pe Pinterest creezi boards (table de idei) și le organizezi după tematici, de ex: rochie de mireasă, decor de nuntă, dj nunta, lumini nunta , luna de miere, etc. Cu ajutorul pinurilor (lucrează ca un fel de copy – paste sau share), transferi imaginile cu idei în mapele tale tematice.  Totodată, pe Pinterest sunt cele mai multe exemple de lucruri pe care le poți crea cu mâna ta. Deci poți practic să  găsești cum să faci (pe etape) tot decorul pentru nuntă, invitațiile de nuntă și cadourile de mulțumire.

 

    In speranta ca ti-am starnit interesul poti incerca oricare din cele 3 aplicatii .

    Daca ti-a placut articolul un share si un like ne-ar fi de ajutor.

    Si nu uita orice petrecere are nevoie de un Super DJ !

 

 

Suna-ne