Evenimente in aer liber la Domeniul Greaca !

15 iulie 2020

     Domeniul Greaca este situat la 45 km de Bucureşti, în Judeţul Giurgiu. Conform legendei, localitatea si-a primit numele de la Hanul “La Greaca cea frumoasă”, aflat in proprietatea unei frumoase grecoaice care detinea si mosia din localitate, in urma cu sute de ani.

.

     Domeniul se intinde pe o suprafata de 32 de hectare si este aflat foarte aproape de intrarea in localitatea Greaca. Resortul include un conac cu arhitectura neoromaneasca, un restaurant cu bucatarie romaneasca si mediteraneana, o crama si doua piscine exterioare  . Inconjurat de câmpuri, acest resort  extins și relaxat se află la mai puțin de 1 km de drumul DN41 și la 12 km de Lacul Cătălui. Se află la 51 km de centrul Bucureștiului .

     Există un restaurant primitor și un bar/lounge lângă piscină. Printre facilități, se numără o saună, șezlonguri și două piscine în aer liber (una cu bar), plus două terenuri de tenis, o terasă și o grădină. O zonă pentru copii oferă divertisment live regulat, plimbări cu ponei și un loc de joacă. Este disponibil un spațiu pentru evenimente.

     Domeniul Greaca este si un loc  ideal pentru  organizarea unui eveniment privat fie (nunta, botez sau aniversare) dar si pentru team-bulding-uri sau petreceri corporate . De asemenea, este un cadru foarte potrivit pentru o lansare de produs sau pentru organizarea unui eveniment deosebit.

     O nuntă de neuitat la Domeniul Greaca vine cu o gamă variată de facilităţi - cununia religioasă în aer liber, în cadrul Domeniului si petrecerea organizată la conac sau la piscină.

     Petreceri pentru copii: la Domeniul Greaca sunt cele mai spumoase, amuzante şi însorite petreceri pentru cei mici. Aici pot zburda în aer liber după pofta inimii şi se pot bucura de piscina specială pentru ei, de locul de joacă şi de multe activităţi tematice .

     Cea mai importanta atractie de la Domeniul Greaca  o constituie piscina in aer liber .Platforma pe care este construită piscina dispune de 400 de locuri, baldachine, bucătărie proprie, bar, saună, outdoor fitness, loc de joacă și piscină pentru copii, duşuri şi grupuri sanitare.

          

     Este un spaţiu special amenajat pentru relaxare şi înnot, pe timp de zi. Dj-ul şi show-ul barmanilor completează experienţa unei petreceri adevărate.

     In aceasta vara Domeniul Greaca te asteapta la piscina cu o multime de surprize .In fiecare week-end te poti relaxa la pisicina innotand sau savurand cocktailuri pregatite de barmani .

     Noi cei de la SuperDj te aseptam in fiecare sfarsit de saptamana la Domeniul Greaca sa ne asculti ultimile noastre mixuri .

     Daca ti-a placut articolul un like si un share ne-ar fi de ajutor .

Suna-ne