Descoperiți tendințele anului 2023 pentru fetele cu flori - FLOWER GIRLS!

11 mai 2023

    Imaginează-ți o scenă de poveste: soarele strălucește, păsările cântă și dragostea vieții tale așteaptă la capătul culoarului.

  Pe măsură ce vă îndreptați pe potecă, îi vedeți pe cei mai adorabili îngeri în rochii lor drăguțe, împrăștiind petale și zâmbete pe alee, dând tonul pentru tot ceea ce urmează. Da, vorbim despre fetele cu flori. Aceste micuțe pot fi cireșea de pe tortul de nuntă, adăugând un strat suplimentar de dulceață zilei tale.

  Pentru cei care se căsătoresc în anul 2023, veți dori să țineți pasul cu cele mai recente tendințe în materie de rochite pentru a vă asigura că îngerasii voștri sunt cei mai bine îmbrăcați.

Top 4 tendințe pentru fete de flori pentru 2023

  Fetele cu flori sunt un plus  pentru orice nuntă și a le îmbrăca este întotdeauna o experiență încântătoare. Dacă ești în căutarea unei surse de inspirație pentru 2023, iată câteva idei grozave care te vor ajuta să-ți faci "florile" să strălucească.
  Ne plac foarte mult imprimeurile florale și tendințele de broderie. Ele adaugă o notă personala rochiei, păstrând în același timp aspectul clasic și elegant. Fie că optezi pentru un mic detaliu floral, unele perle sau accente florale, aceste tendințe pot adăuga un element unic și fermecător temei generale a nunții.
2023 se pregateste a fi un an interesant pentru moda fetelor cu flori! Pe măsură ce ne pregătim să intrăm într-un nou sezon de nunți, este timpul să aruncăm o privire mai atentă asupra tendinței de rochii ce va înfrumuseța culoarul.

  Datorită senzației sale jucăușe și aerisite, acest stil este perfect pentru o nuntă de vară. Fustele stratificate din tul sau șifon adaugă volum și profunzime, dând rochiei o învârtire încântătoare, în timp ce fata cu flori merge pe culoar sau dansează toată ziua. Cu o gamă largă de lungimi și stiluri disponibile, poți să amesteci și să asortezi pentru a găsi rochia perfectă pentru micuța ta prințesă.

  Orice look de fată cu flori poate fi asociat cu diverse accesorii, cum ar fi o bentiță de păr delicată sau o coroană florală, adăugând atingerea perfectă pentru a completa aspectul încântător.
Încântător, dantela și tul sunt două țesături care sunt mereu la modă pentru rochiile fetitelor cu flori. Și în 2023, ele sunt pregătite să fie în centrul atenției ca un must have la nunta. Complexitatea delicată a dantelăi o face sofisticată, în timp ce lejeritatea aerisită a tulului creează o calitate eterică care îi va uimi pe toată lumea. 

  Frumusețea dantelei și a tulului este că oferă opțiuni nelimitate pentru a crea un aspect moale și captivant pentru micuțul tău, fiind în același timp suficient de versatile pentru a completa rochia ta de mireasa.
  Culorile pastelate sunt o alegere atemporală. Aceste nuanțe blânde sunt perfecte pentru a crea o atmosferă romantică și de vis, mai ales atunci când sunt asociate cu țesături delicate precum dantelă și tul. De la roz deschis la albastru, nuanțele pastelate sunt o modalitate excelentă de a adăuga o notă de dulceață zilei nunții tale. Și partea cea mai bună? Rochiile pastel sunt suficient de versatile pentru a funcționa cu o gamă largă de scheme de culori pentru nuntă, făcându-le o alegere perfectă pentru orice mireasă care dorește să creeze o estetică coerentă și armonioasă. Așadar, de ce să nu îmbrățișați frumusețea fină și subtilă a culorilor pastelate pentru rochiile voastre de fetiță în 2023? Fetele tale cu flori vor arăta ca și cum ar fi ieșit direct dintr-un basm!


  2023 se pregătește să fie unul interesant pentru moda fetelor cu flori. De la eleganța înfloritoare până la fuste etajate și nuanțe pastelate, există nenumărate opțiuni pentru a-ți face îngerasi să strălucească în ziua ta specială.

  Fie că sunteți în căutarea unei note capricioase cu imprimeuri florale și broderii sau a eleganței atemporale a dantelăi și a tulului, aceste tendințe oferă posibilități nelimitate de a crea un aspect captivant și încântător pentru cei mici.

CREDIT: Ivory tribe PINTEREST

Suna-ne