4 TENDINȚE PENTRU DANS DE NUNTĂ ÎN 2023

4 mai 2023

Chiar si dupa valul de nunti de anul trecut, oamenii sunt pregătiți pentru a dansa toata noaptea.

  Nebunia pandemiei din anii trecuti a însemnat că, atunci când pot, oamenii se dezlănțuie și cu siguranță au stat toata noaptea pe ringul de dans.

  Există mai multe tendințe la nunți cu muzică modernă care pot fi observate în prezent:

  1. Muzica live - mai mulți tineri căsătoriți aleg să aibă trupe live la nunta lor în locul DJ-ilor. Aceasta poate include formații cu instrumente, cum ar fi chitarele acustice sau pianul, sau poate include și interpretarea unor artiști cunoscuți.

  2. Muzica electronică - unii tineri aleg să includă muzică electronică la nunta lor, de obicei sub formă de DJ care mixează muzică de club și EDM.

  3. Mash-up-uri - multe cupluri își îmbină preferințele muzicale cu hituri moderne și clasice, prin crearea de mash-up-uri personalizate. De exemplu, pot amesteca o melodie veche cu o piesă modernă pentru a crea o piesă unică pentru primul dans.

  4. Muzică personalizată - mulți tineri căsătoriți își personalizează selecția muzicală la nuntă, adăugând piese preferate sau care au semnificație specială pentru ei și partenerul lor.

  5. Tematică muzicală - unii tineri aleg să-și organizeze nunțile în jurul unui anumit gen muzical sau unui anumit artist preferat. De exemplu, o nuntă tematică rock ar putea include o selecție de melodii rock din anii '80 și '90.

  Echipa noastra a observat patru tendințe cheie pe ringul de dans despre care ne așteptăm să continue si să domine nunțile în acest an și nu numai.

  Anii '90 sunt noii ani '80

  Backstreet Boys sunt acum „retro”! "Anii '90 " este în prezent cel mai popular deceniu pe care îl vedem în ceea ce privește cererile de muzică. Te poți distra atât de mult cu anii '90 și lucrul bun este că bătrânilor încă le place. Gândiți-vă la orice, de la piese de dans din anii 90 (Hello, „Better Off Alone” de Alice Deejay) până la cântece distractive („Teenage Dirtbag”, cineva?) și minunile de mult uitate („Break My Stride” de la Unique II sau Dr. Alban). De asemenea, este plin de muzica  pop  care pare să fie acceptabila, deoarece anii '90 au fost epoca de aur pentru trupele pop manufacturate (gândiți-vă la Spice Girls și 5ive).

  Ringurile de dans!

  Începand cu  2022, am văzut o creștere a perioadelor de dans din cadrul unor evenimente private. Cuplurile limitează formalitățile și se concentrează pe partea de petrecere a nunții lor.
Întotdeauna am îndreptat clienții în direcția unui timp mai lung pe ringul de dans, dar ceea ce vedem acum este o modificare de dans de 3 – 3,5 ore, spre deosebire de 1,5 – 2 ore.
Inutil să spun că suntem cu toții pentru cat mai mult timp pe ringul de dans!

 

  Conservatori? 


  Nu, nu suntem conservatori în niciun caz, dar suntem conștienți ca bunicii sau părinții copiilor mici se vor simti inconfortabil la o nuntă ascultand  melodii cu versuri nepotrivite.
Poate că este „WAP” sau 50 CENT, dar vedem cu siguranță că unele cupluri nu tin cont de cateva piese cu "F..." aruncate.
Nu vom arunca aceste piese în timpul antreurilor, dar cu siguranta vor fi  noaptea târziu când toată lumea se simte dezinhibata după câteva shott-uri.


  Oldies = dans

  Am fost plăcut surprinși de reacțiile oaspeților mai în vârstă la pisele actuale anul acesta. De exemplu, „Blinding Lights” de la The Weeknd și „Pump Me Up” de la Endor au fost hituri uriașe pentru toate vârstele pe ringurile de dans din cadrul unei nunti.
Cu siguranță simțim că, în comparație cu sezoanele anterioare de nunți, a existat mai multă dorință de a dansa pe melodii mai noi de către oaspeții mai în vârstă – și ne place!

  Acestea sunt doar câteva dintre tendințele la nunți cu muzică modernă, iar fiecare cuplu va avea propriile preferințe și gusturi muzicale. Este important să alegeți muzica care vă reprezintă cel mai bine și care vă face să vă simțiți confortabil și fericit în ziua nunții voastre.

 

Photo credit: Pinterest

 

Suna-ne