De ce e bine sa ai o piesa de deschidere !

14 septembrie 2020

   

    Prima piesa sau dansul de deschidere este  partea cea mai romantică a fiecărei recepții de nuntă, dar uneori există cupluri care isi doresc sa sara peste acest moment .

    Prima piesa este denumita uneori si valsul miresei pentru ca in trecut aceasta piesa cu care se deschidea o nunta trebuia sa fie neaparat un vals. In timp lucrurile au evoluat, asfel ca, prima piesa a devenit un blues , o melodie care se danseaza in doi sau chiar mai nou un colaj de melodii care uneori se poate termina intr-un flash-mob spectaculos .

    Noi incurajam toate cuplurile sa nu renunte la acest moment si incercam intodeauna sa le sugeram cele mai bune melodii .

    Iar daca nu sunteti inca ferm convinsi iată mai jos 3   motive pentru care NU ar trebui să renunți la primul dans.

 

    1.Primul tău dans este cel mai romantic moment al nopții .De fapt, am fost surprins de ce unele cupluri trec peste primul lor dans. Valsul miresei este un moment atât de perfect pentru a experimenta cel mai romantic moment al nopții.

    2.Este un moment pe care ti-l vei dori sa-l revezi .Nu stim de cate ori vei putea sa revezi filmarea intregului eveniment, dar cu siguranta iti vei dori sa vezi un clip' best of' al nuntii din care nu poate sa lipseasca primul dans.

    3.Primul dans este spectaculos . Chiar daca nu vei face o coregrafie complicata pentru primul dans, exista foarte multe elemente care adaugate acestui moment il pot face spectaculos .Astfel nelipsit pentru acest moment a devenit fumul greu care reprezinta trecerea dioxidului de carbon(gheata carbonica) din stare solida in stare gazoasa .Acum chiar ca ai impresa ca plutesti printre nori!

 

           

 

    Primul tău dans este o amintire care durează pentru totdeauna si este momentul perfect pentru a face cea mai memorabilă fotografie a voastra. Privirea reciprocă a ochilor cu dragoste și pasiune este doar un moment perfect pentru ca fotograful dvs. de nuntă să capteze imaginea unei amintiri care va dura foarte mult timp.

 

    Uneori, selectarea muzicii pentru primul dans poate fi puțin dificilă. De aceea noi cei de la Super Dj ti-am pregatit un top al celor mai solicitate piese de deschidere .Il gasesti aici .

 

    Iar daca ti-a placut articolul  un like si un share ne-ar fi de ajutor.

    Si  nu uita orice petrecere are nevoie de un SuperDJ

Suna-ne