CUM SA-TI AMANI SAU REPROGRAMEZI NUNTA

18 mai 2023

  În timp ce lumea a fost dată peste cap odată cu criză COVID-19, atât de multe nunți au fost reprogramate pentru 2022-2023.

  Este important să subliniem, ca nuntile si-au schimbat organizarea intr-un mod diferit dupa pandemie si ele se vor desfășura doar dupa placul kirlor si nu se va mai tine cont de vechile traditii, atat de mult. Nu numai că furnizorii vor fi solicitați pentru cei care planifică în prezent, dar vor încerca, de asemenea, să facă aranjamente pentru a găzdui și nunțile  amânate din 2021-2022 – furnizorii pot fi puțini sau mult prea ocupati!

  Ne dăm seama, de asemenea, că probabil vă aflați într-un  mare de stres în acest moment și că imaginatia dumneavoastră se simte slăbita și de aceea vrem să vă anunțăm că suntem aici să vă ajutăm, să vă sprijinim in luarea deciziilor  și să vă spunem  despre cum  trebuie vazute lucrurile atunci când vine vorba de a aborda amânarea sau reprogramarea planurilor de nuntă.


  În primul rând, așează-te cu partenerul tău și inspiră adânc – aceasta nu va fi o sarcină distractivă, dar este important să fiti uniți.
  Fie că doriti sa amanati sau reprograma nunta, ori vă decideți să vă schimbați planurile de nuntă pentru a vă oferi un spațiu de organizare mai bun, iată câțiva pași practici pe care îi puteți folosi:


1. Alcătuiește o listă cu TOȚI furnizorii care au fost implicați în evenimentul tau împreună cu datele lor de contact (e-mail și numere de telefon). Țineți această listă la îndemână, deoarece vă veți lovi destul de mult de ea!

Iată o listă pentru a începe:

 • Beauty– păr, machiaj, bronzare, unghii
 • Tort
 • Catering
 • Celebrant/oficiant
 • Divertisment: DJ, MC, BAND
 • Modă
 • Florar și stilist
 • Închiriere decor
 • Bijuterii
 • Fotograf și videograf
 • Planificator
 • Papetarul
 • Transport
 • Locul de desfășurare

2. Este important ca, înainte de a vă contacta furnizorii, să treceți  prin termenii și condițiile din contracte. Vă poate oferi puțin mai multă claritate cu privire la situația în care vă aflați când vine vorba de depuneri sau taxe de rezervare plătite. Sau, dacă nu, veți avea o idee despre ce întrebări trebuie puse. Faceți notițe pe măsură ce treceți prin acest proces.

3. Vorbiți cu locația dvs. – obțineți câteva opțiuni de date disponibile – ținând cont de faptul că acestea pot varia 


4. Este timpul să contactați ceilalți furnizori și să cereți disponibilitatea acestora. În timp ce aceste conversații au loc, merită să le trimiți noile opțiuni de dată (dacă ai acest lucru) și să compilați o foaie de calcul pe baza răspunsurilor lor. Făcând un pas mai departe, puteți partaja un document de lucru care permite fiecărui furnizor să-și indice disponibilitatea și, prin urmare, vă permite pur și simplu să faceți referințe încrucișate și să găsiți data cea mai potrivită. De asemenea, puteți utiliza o aplicație, cum ar fi Doodle, care va ajuta la sondarea disponibilității unui număr de furnizori într-un singur loc.
Vă recomandăm să lucrați cu 3-5 opțiuni de date. Vă rugăm să rețineți că este important să fiți flexibil și înțelegător când vine vorba de disponibilitatea furnizorului. Deși vor dori cu disperare să facă parte din evenimentul tau, uneori pur și simplu nu va funcționa și este important să colaborati bine. Furnizorii de nunți sunt supuși unei cantități uriașe de stres în acest moment, deoarece se confruntă cu stres administrativ și general crescut.


5. După ce ați programat o întâlnire, asigurați-vă că vă blocați formatia sau artistul preferat. Efectuați plățile avansurilor cât mai repede posibil pentru majoritatea serviciilor si data va fi asigurată, daca nu platiti avansuri, datele nu vor fi blocate de catre furnizori.


6. În cazul în care alegeți o dată care nu este libera pentru unul sau unii dintre furnizorii dvs., este important să ii informați că serviciile lor nu mai sunt necesare și să intrați în discuții despre orice depozite existente și unde să plecați de aici.


7. Acum este timpul să vă contactați invitații pentru a-i informa în mod oficial că planurile voastre de nuntă s-au schimbat și pentru a rămâne la curent pentru o nouă dată care urmează să fie anunțată. Există câteva moduri prin care puteți comunica acest lucru. Folosind servicii precum Mailchimp sau Paperless Post, site-uri de nunta care permit comunicarea usoara cu invitatii precum With Joy sau Appy Couple. Poate fi chiar la fel de simplu ca un grup Facebook Messenger. Discutați și cu furnizorul dvs. despre opțiunile digitale pe care vi le poate oferi. 

 

8. Inspiră uşurat şi ştii că acum poţi aştepta cu nerăbdare ziua nunţii tale încă o dată.

 

9. Data nunții tale inițiale se va întinde și va fi plină de emoții amestecate. Luați în considerare să faceți ceva frumos pentru voi. 

 

  

Suna-ne