Cum să planifici Nunta perfectă în aer liber !

25 aprilie 2020

     Vara este una dintre cele mai aglomerate perioade din an pentru nunți. Multe cupluri recent căsătorite își sărbătoresc ziua specială în aer liber, unde se pot bucura de lumina zilei  . In conditiile actuale cu  norme riguroase care se impun pentru evenimentele in spatii inchise in contextul Covid , nunta in aer liber  este solutia ideala .

     Fie că este vorba de plajă, într-un câmp sau grădină, nunțile în aer liber sunt atât de romantice, deoarece natura isi pune accentul asupra evenimentului .Daca planuiesti sa organizezi o nunta in aer liber cel mai important lucru de care trebuie sa ti cont si de care te vei lovi va fi logistica evenimentului.

 

     Pentru a vă ajuta să începeți planificarea, iată câteva sfaturi grozave!

     Alegeți un loc cât mai curând posibil. Toate marile locatii de vară în aer liber sunt rezervate cu luni sau ani în avans. Vei dori să te asiguri că îți vei asigura locul de îndată ce selectezi data nunții . . Atunci când  căutați locații, nu reduceți opțiunile care nu sunt tradiționale. Luați în considerare perioada anului și cum va arata natura și sezonul in care aveti nunta voastră. Cu cât este mai verde și mai luxuriantă o grădină, curte sau câmp, cu atât va fi mai spectaculoasa.

          

     Planuri de urgență pentru nunți în aer liber

     Singurul lucru despre nunțile în aer liber este că, de îndată ce alegeți locația dvs. de vis, trebuie să alegeți locația planului B. . Vremea și forțele exterioare se pot schimba la o notificare de moment, determinând invitații, muzicienii și alți furnizori să se plimbe în căutarea acoperirii și să încerce să salveze ce a mai rămas din nunta ta. Așa că, în timp ce s-ar putea să simți că plănuiești două nunți, planul tău A și planul B, asigură-te că sunt ambele posibile - chiar dacă trebuie făcute ajustări. Corturile trebuie comandate cel târziu cu o săptămână înainte.

     Creați un plan de rezervă în caz de vreme instabila . Nimeni nu poate prezice cum va fi vremea în ziua nunții tale. Deși sperăm că va fi însorit și plăcut, nu există nicio garanție că Mama Natură va coopera complet. Vreți să vă asigurați că aveți un plan de urgență în cazul în care plouă, furtună sau este prea cald pentru a fi afară.

 

     Logistica unei nunți în aer liber

     Asigurați-vă că aveți o zonă care poate servi ca punct principal pentru oaspeții dvs. pentru a le atrage atenția. De asemenea, veți dori să vă asigurați că acel loc  este ușor accesibil. Trebuie să existe o cale ușoară de intrare și de ieșire ușoară - nu uitați să luați în considerare persoanele în vârstă sau persoanele cu handicap din lista dvs. de invitați. Semnalizarea distractivă este o modalitate excelentă de a vă asigura că oaspeții dvs. nu se vor pierde și să știe unde sunt zonele importante ale evenimentului dvs. (de exemplu, toalete, zone pentru evenimente etc.). Când spațiul dvs. este vast și mare, nu vă fie frică să folosiți zone pentru a crea zone de salon sau de odihnă.

     Găsiți un DJ de nuntă care are experiență în spectacole în aer liber. Există o diferență în ceea ce privește performanțele interioare și exterioare. Tipurile de echipamente, configurare și alți astfel de factori vor fi diferiți. Meriți cea mai bună performanță posibilă de la un DJ experimentat, care înțelege acustica și sunetul și modul în care acestea se schimbă în spațiile deschise în aer liber.

     Aflați dacă DJ-ul are cerințe speciale pentru configurarea spatiului . În funcție de locul de desfășurare, este posibil să aveți nevoie de anumite lucruri suplimentare , cum ar fi să vă asigurați că energia electrică este disponibilă in apropierea ringului de dans   . În plus, în timp ce cercetați locațiile, verificați sursele de alimentare - este posibil să fie nevoie să aduceti  un generator pentru a satisface nevoile de consum ale echipamentelor Dj-ului.

     Foarte important pentru petrecerile in aer liber este amenajarea  unui ring de dans portabil și există un spațiu acoperit, cu umbră, pentru ca DJ-ul să-l configureze și să performeze.

     Rezervați orice echipament în aer liber, mese și alte obiecte de logistica  de care aveți nevoie cu mult timp în avans.

          

     Aflați care sunt cazările peste noapte în apropiere. Obțineți o listă de hoteluri și alte cazări peste noapte care sunt aproape de locul de nunta și de recepție în aer liber. Includeți-le în invitațiile de nuntă pentru oaspeții din afara orașului, care ar putea dori să stea în apropiere sau pentru oaspeții care au o distanță lungă de condus acasă după recepție.

     Delegarea sarcinilor de planificare sau angajarea unui planificator de nuntă. Tu și persoana iubită ar trebui să obțineți ajutor cu sarcinile de planificare. Domnisoarele de onoare si oamenii de onoare sunt resurse grozave de folosit daca planuiesti totul. O altă opțiune este să angajezi un wedding planer profesionist care să aibă grijă de toate aceste detali.

     Daca nu ati rezervat inca Dj pentru evenimentul dvs noi cei de la SuperDj va stam la dispozitie .

     Ne poti scrie aici . Sau ne poti contacta la nr de telefon 0721259407

     Si nu uita o petrecere reusita are nevoie de un SuperDj !

 

 

 

 

Suna-ne