Artist The Barn - nunta la hambar

29 septembrie 2020

     Nuntile în hambar sunt  o alternativă mai casual  la nuntile  formale,  decorul verde iși lasă în urmă estetica burgheză permitand ca fiecare element sa fie personalizat de miri . Un hambar de nunta impresioneaza prin simplitate   oferind ceremoniilor de nunta o culme  a șicului rustic.. Lemnul expus, detaliile inspirate de natură, cocktail-urile  servite în borcane  sau barul de limonada aduc unei nunti autenticitate si o doza de relaxare in natura.

     In număr uimitor,foarte multe cupluri  aleg să-și înceapă viața de căsătoriti sub streașina înaltă și grinzi expuse, privind peste bănci lungi, din lemn Potrivit unui sondaj anual realizat de The Knot, o platformă și revistă online de planificare a nunților, 15% dintre cupluri au ales un hambar  sau o fermă pentru recepția de nuntă în 2019, față de doar 2% în 2009..) Chiar dacă un cuplu nu se căsătorește într-un hambar, există o mare șansă să-și facă locul să arate ca unul, a spus un organizator de nunți „Există acest termen pe care oamenii îl folosesc acum: rustic chic”.

     Un loc cu totul deosebit  situat pe drumul national Bucuresti –Ploiesti este ARTIST THE BARN  . Povestea hambarului  s-a născut din pasiunea pentru evenimente speciale și dragostea pentru natură. După o experiență de aproape 10 ani de muncă de organizare de nunți și alte evenimente la cort, proprietarii locatiei au găsit un colț de bucurie în apropiere de București, unde s-au mutat din 2018.

 

           

 

     De la prima piatră pe alee până la ultimul cui din acoperiș, hambarul country-chic are amprenta pasiunii proprietarilor . Locația se integrează minunat în natura din jur, iar musafirii se pot bucura și de servicii care nu sunt într-un meniu obișnuit: relaxare în grădină cu o limonadă homemade în mână, apusuri de film, cerul plin de stele deasupra, răsărituri cu sufletul plin de bucurie, precum și odihnă binemeritată în căsuțele construite special .

 

     Hambarul poate găzdui până la 250 de persoane, iar curtea chiar și mai mulți oaspeți. Accesul e ușor și rapid din drumul național București-Ploiești, dar după ce ieși de pe drumul principal, cu greu îți mai poți aminti că ești așa aproape de oraș. Hambarul poate fi usor recunoscut după fațada verde-mentă  care a fost alesa cu drag pentru iubitorii de natură și de armonie.

 

     Daca esti in cautarea unei locatii rustice Artist the Barn este alegere ideala,

     Mai multe informatii poti afla aici : Artist The Barn .

     Daca ti-a placut articolul un like si un share ne-ar fi de ajutor.

 

Suna-ne