Animalul tau de companie poate participa la nunta ?

6 februarie 2020

 

    De parca nuntile nu ar fi suficient de speciale , o noua  tendinta în 2020 este  ca nuntile sa includa si  prietenii noștri blanosi .

 

    Astfel cupluri din intreaga lume distrbuie roluri importante in cermonie animalelor de companie. In randul celebritatilor a devenit obisnuit sa aiba alaturi in ziua cea mare animalele de companie , astfel personalitati perecum Adam Sandler, Ashlee Simpson și Pete Wentz, Robbie Williams și Christian Evans i-au avut alaturi pe cei mai buni prieteni ai omului .

 

          

 

    Cuplurile atribuie rolul de purtator de inele, sau de cavaler de onoare, animalelor de companie. Daca va tenteaza sa aveti alaturi animalul de companie in ziua cea mare ,sunt cateva lucuri pe care ar  trebui sa le luati in considerare :

    In primul rand, asigurati-va ca locul in care are loc nunta permite accesul cu animalele de companie. S-ar putea ca acest lucru sa nu fie permis sau taxa de access a fie una considerabila. Luați in considerare că este posibil ca pisica sau  cainele dvs. sa nu îi placa un  loc necunoscut! Asigurați-va că aduceți animalul dvs. din timp pentru a se obisnui cu  zona, astfel încat să fie mai confortabil pentru el în ziua nunti .

 

           

 

    Dacă cainele dvs. are anumite tendințe agresive, atunci e mai bine sa renuntati, deoarece asta va poate strica intreaga sarbatoare. Cainele dvs. se simte  confortabil cand e inconjurat de multa lume  ? sau cand este foarte mult zgomot ? iata cateva intrebari pe care trebuie sa vi le puneti .

    Poate că unul dintre oaspeții tai este alergic la caini - trebuie să clarifici în invitația ca un câine (sau pisica) vor fi acolo. Chiar nu va  doriți ca un invitat  sa sufere o reacție alergica .

 

    Numeste un responsabil!

   In cele din urma, luați în considerare sa angajati pe cineva sa se aiba grija  animalul dvs. de companie în timpul evenimentului .Acest lucru va va permite sa va concentrati atentia mai mult asupra ceremoniei .  In atributia celui care incredintati animalul de companie , va fi  hranirea si scoterea afara a acestuia .

 

    Concluzie 

    Dupa ce toate aceste lucruri sunt contabilizate, nu ezitati sa aveti o nunta speciala care sa includa si animalul dvs de companie.

 

Suna-ne