4 piese Rock pentru aruncatul buchetului !

19 septembrie 2019

          Nimic nu poate poate da mai multa energie unei petreceri decat o melodie  rock. .Si pentru ca este sezonul nuntilor  si unul din cele mai bune momente din cadrul unei astfel de petreceri este aruncatul buchetului va propunem mai jos 4 melodii rock.

 

          Mötley Crüe, Girls, Girls, Girls.  Ei bine, aceasta melodie  se refera la  la toate celelalte fete singure  de la nunta ta - asa ca aceasta melodie are sens perfect. Este distractiva, este foarte energizanta si cu siguranta va puncta  întreaga vibratie a momentului. Oamenii vor adora aruncarea buchetului cu acesta melodie în fundal.

          

 

          Blondie, One Way or Another.Aceasta melodie vorbeste despre puterea femeii si este exact ceea ce aveti nevoie pentru momentul de lansare a buchetului (la urma urmei tocmai de aceea, All Single Ladies este atat de populara pentru aceasta parte a nuntii, nu-i asa). Cu o usoara vibratie de metal vintage, aceasta melodie va va face pe voi si pe toti ceilalti sa va simtiti cu adevarat grozav!

 

           

 

          Jimi Hendrix, Foxey Lady. Daca va place rock-ul clasic , cu siguranta va place si   Hendrix - si cu siguranta veti aprecia    aceasta melodie uimitoare în timp ce aruncati buchetul pentru ca super-doamnele voastre sa-l prinda. Exista ceva aproape magic despre toate melodiile create de Jimi, iar acesta nu face exceptie, asa ca asteapta-te ca momentul tau cu aruncatul  buchetului de nunta sa fie cu adevarat uimitor!

 

          Europe, The Final Countdown.. Ei bine, unii ar putea sa nu fie de acord cu faptul ca aceasta melodie  este clasificata drept o melodie rock - si vedem de ce. Cu toate acestea, melodia are atat de multa putere si atata energie, incat poate trece cu siguranta ca pop-rock. De ce este o melodie buna  pentru aruncarea buchetului ?  Pentru ca  poate  crea   o atmosfera cu totul unica - îi face pe oameni sa se simta emotionati, energizati si cu adevarat fericiti. Perfect pentru un moment distractiv de nunta, nu?

 

          Cauti un DJ de nunta cu experienta ? Contacteaza Super DJ  si hai sa  vorbim despre ziua ta cea mare, despre muzica pe care o doresti si, despre vibratia pe care vrei sa o creezi la nunta ta.

Suna-ne