5 sfaturi despre cum sa angajezi cel mai bun dj de nunta !

3 aprilie 2019

 

     Aproape toti clientii sunt de acord ca divertismentul este factorul determinant in succesul evenimentului . Veti fi mereu in masura sa gasiti un "pret bun", intrebarea mai importanta  ar trebui sa fie, "Care este valoarea pe care o veti primi" ? Amintiti-va, aveti doar o singura sansa sa faceti asta corect. Lasa-ma  sa ghicesc, nu ai angajat niciodata un  dj de  nunta? Noi  te putem ajuta! Iata  mai jos cinci sfaturi despre cum sa alegi cel mai bun dj de  nunta.

 

     Sonorizarea Evenimentului

     Echipamentul – instalatia de sonorizare , pupitru de mixaj ,   trebuie sa fie  profesionale si sa satisfaca si cele mai exigente cerinte .

     Tehnologia a facut viata oamenilor mai  usora, dar nu oricine care poate opera un laptop sau iPod este un DJ profesionist. Echipamentele de sunet  profesionale sunt mai puternice si au a anduranta mai buna  in timp deci este  mai putin probabil sa se defecteze in  noaptea nunti. Chiar si cel mai bun echipament rezidential nu este facut sa fie mutat de la saptamana la alta si  de la o petrecere la alta . De asemenea, intotdeauna un Dj profesionist  ar trebuie sa ofere un back-up daca ceva nu functioneaza in parametrii .

     Un dj sau o companie de dj care face sonorizari la evenimente in mod constant va sti sa aleaga intodeauna solutia tehnica corecta.

     Muzica Evenimentului -Discografia

     Urmatorul aspect este muzica, desigur. DJ-ul sau compania de dj  ar trebui sa aiba o varietate foarte mare de muzica. Petrecerea trebuie sa reflecte o parte din personalitatea voastra  , astfel  implicarea  in procesul de planificare a muzicii este cruciala. Cei mai buni DJ-i  va pot oferi ajutor si, daca este necesar,  vor sti sa va faca sugestiile potrivite

     Un DJ de nunta  ar trebui sa fie, de asemenea,  un bun psiholog   , putand sa citeasca publicului foarte usor .

 

     Stil si personalitate

     DJ-ul  pe care il ve-ti angaja va ajuta sa setati tonul  si starea de spirit a serii. Asta inseamna ca stilul si personalitatea conteaza. Un lucru pe care il puteti face este sa nu obtineti doar o oferta prin e-mail, intalniti-va cu DJ-ul dvs. pentru a vedea daca sunteti pe aceiasi lungime de unda .Un profesionist va sti ca este foarte  sa fie imbracat corect dar si mai important este  sa fie punctual.

 

     Organizare si comunicare

     Este foarte important  ca Dj pe care il angajati sa cunoasca succesiunea evenimentelor. Odata ce ati gasit DJ-ul potrivit,  acesta va trebuie sa stie sa comunice atat cu oaspetii dvs., dar si cu ceilalti furnizori. De exemplu, atunci când este timpul pentru taierea tortului, responsabilitatea DJ  este sa informeze fotograful si videograful, astfel încât sa nu piarda  acest  moment pe camera.

     Interactiunea cu invitatii - Este vorba despre transmiterea energiei, a emotiei si a experientei pozitive. Exista numeroase moduri în care un DJ va interactiona cu invitatii dvs.Muzica transmite dragostea si fericirea, iar DJ –ul de nunta  va transmite energia si emotia.

 

         

     

 

     Legalitate si acesibilitate

     DJ-ul sau compania cu care doriti sa lucrati va poate oferi  un contract legal ? Cred ca toata lumea a auzit o poveste  despre un prieten “dj” care trebuia sa mixeze la o nunta , dar nu a putut sa mai vina in  ultimul moment. 

     Deci foarte important intodeuna cand angajati un dj, faceti-o pe  baza unui contract in care sa fie stipulate clar atat serviciile oferite cat clauzele contractuale.Cum se face plata ? Cat este  avansul ? Se poate plati online , cash sau card ? Sunt cateva intrebari la care trebuie sa aveti un raspuns

     Nu in ultimul rand un dj trebuie sa detina licentele de difuzare legala a muzicii pe care o detine .

 

   

     Si nu uita orice petrecere are nevoie de un SuperDj !

 

 

 

 

 

 

 

 

Suna-ne