Lumini pentru Nunta !

14 martie 2019

 

     De la globul disco specific petrecerilor cu dj  din anii 80 foarte multe s-au schimbat in ceea ce priveste luminile pentru evenimente .De aceea, este important sa cunoastem solutiile de ilumniat si luminile pentru nunta pentru a decide ce este potrivit pentru noi.

 

     Iluminatul arhitectural

     Locatia in care are loc evenimentul  poate fi schimbata complet cu ajutorul acestui tip de iluminat  . Acest tip de lumini  se concentreaza, în mod obisnuit, pe a scoate in evidenta arhitecura spatiului dar si pe legaturile dintre spatiul ales si tematica evenimentului  tau  .. Spatiile  cu accente fantastice, cum ar fi stalpi, statui sau tavane cu înalltime ridicata, sunt cu adevarat puse in evidenta atunci când încorporati temele voastre  de culoare  .

     Prima recomandare pentru un iluminat arhitectural de interior este sa se realizeze conturul locatiei. Astfel, luminile arhitecturale se monteza la baza peretilor, colorand intreaga suprafata a acestora. Lumina poate fi controlata, putandu-se obtine aproape orice culoare iti doresti in ton cu aranjamentele din sala.

     Pentru un efect mai spectaculos al iluminatului arhitectural, luminile se pot monta in spatele unor drapaje realizate de decoratori. Acest lucru face sa creasca in intensitate efectul lor, aducand un strop de magie evenimentului.

     Iluminatul arhitecural poate fi folosit si pentru a ascunde anumite asimetrii ale spatiului .

    Iluminatul arhitecural poate functiona, de asemenea, foarte bine în locurile în aer liber pentru recepti tarzii sau pentru nuntile din spatii deschise.

 

        

 

     Iluminatul pentru ringul de dans

     Acesta este un tip special de iluminat folosit pentru a evidetnia zona de dans. Cand luminile se aprind, stim ca este timpul pentru a dansa .Aceste lumini pot fi distractive pentru oaspeti mai ales pentru ca luminile  de ultima generatie  pot fi programate pentru a va oferi efectul pe care îl cautati. Daca doriti o atmosfera de club sau o petrecere de dans de inalta energie, atunci luminile inteligente  sunt cele mai indicate

 

        

 

     Lumini personalizate

     Exista anumite lucruri pe care le puteti face pentru a da o nota foarte personala evenimentului .O modalitate este de a proiecta o monograma personalizata de lumini. Aceste modele luminoase arata minunat pe ringul  de dans sau deasupra tavanului . De asemenea, arata bine pe peretii deschisi. Aceste lumini  sunt programate în prealabil pentru a se potrivi cu designul dvs. unic si pentru a va oferi  o locatie de vis.

 

       

 

     Spotul de lumina

     Desi se vorbeste foarte putin despre acest lucru spot-ul de lumina  sau fallow spotul este unul din efectele cele mai solictate de fotografii de prestigiu .Imaginati-va doar o clipa ca sunteti  la propria nunta si este anuntat primul dans .Toate luminile se sting  apoi dintr-o data o singura lumina (proiector - fallow spot) care va decupeaza de restul decorului. Lumina va urmareste pe tot parcursul dansului, concentrand toata atentia invitatilor asupra voastra.

     Fallow-spot-ul este efectul cel mai solicitat, folosind o tehnologie de ultima generatie se poate obtine efectul dorit atat de fotografi cat si pentru, cameramani.Iar daca alaturi de acesta vei adauga si fum greu atunci primul dans va fi cu adevarat spectaculos.

 

 

     Acordati-va timp sa va ganditi la ceea ce este potrivit pentru dvs. si nu uitati sa sunati la SuperDJ  pentru a rezerva solutiile de iluminat .

Suna-ne