5 lucruri de efect care pot face ca evenimentul tau sa fie memorabil !

15 aprilie 2021

     Pentru ca anul acesta nuntile probabil vor incepe ceva mai tarziu si  vor fi cautate cu prepoderenta  locatiile in aer liber , este bine sa te gandesti din timp cum poti face ca evenimmentul  tau sa fie unul memorabil .

 

 

     1.Locatia  .Daca iti doresti ca evenimentul tau sa dureze ceva mai mult si sa fie unul relaxat, poate ar fi bine sa te gandesti la un eveniment la malul marii sau intr-o pensiune de la munte.Asfel, dincolo de decorul mirific, sarbatoarea nuntii poate arata pentru invitatii tai ca un week-end prelungit .Este o modalitate excelenta pentru invitati de a se intalni si de a se cunoaste inainte de ziua cea mare. 

  

      2.Angajati un  wedding planer   ! Veti avea cele mai mari sanse sa va bucurati la maximum de ziua nuntii si de petrecerea la care visati daca veti angaja un coordonator cu experienta.Un wedding planer profesionist va sti sa gestioneze orice situatie aparuta oferindu-va timp pe care sa-l petreceti cu invitatii vostri .

     3.Dj-ul nuntii tale ! Nunta fara Dj nu exista! Asta o stie toata lumea, insa de maiestria celui care manuieste toate instrumentele pentru sonorizare depinde intreaga distractie. Prin urmare, pentru o sonorizare de calitate este important sa angajezi un Dj profesionist.

     Un DJ profesionist este mai mult decat o persoana responsabila cu muzica. Acesta nu doar apasa butonul de play, desi multi asa isi imagineaza. Dj-ii buni, experimentati, au abilitatea extraordinara de a citi starea de spirit a multimii, putand astfel transforma o petrecere de nunta plictisitoare intr-una incitanta, distractiva, dansanta. Si nu doar o nunta. Un Dj este varianta ideala pentru sonorizari evenimente de orice tip.DJ-ii de nunta profesionisti se asigura ca oaspetii la un party de nunta, de exemplu, se bucura de eveniment. Ei incearca, de asemenea, sa imbunatateasca starea de spirit a celor prezenti si sa starneasca distractia. Dar pentru a ajunge la acest nivel, ei fac pregatiri intense. Majoritatea profesionistilor au un plan de rezerva viabil pentru a aborda orice situatie de urgenta sau orice alta circumstanta neprevazuta.

     Scopul principal al unui Dj este de a crea atmosfera si  de a anima petrecerea, pentru ca acestea sunt amintirile care le raman invitatilor si de acestea depinde succesul sau ca profesionist in sonorizari.

 

     4.Organizeaza o degustare de vinuri . Obțineți împreună cu wedding planerul , cu coordonatorul sau cu furnizorul de servicii de catering și planificați o stație de degustare. Puteti angaja un sommelier profesionist care le pot arata din tainele vinului invitatiilor . Unii oameni se nasc cu papile gustative atente, cu capacitatea sa simta orice aroma cu o intensitate mult mai mare. Nu toti sunt insa la fel de norocosi. Unii dintre cei mai cunoscuti somelieri recunosc ca si-au educat simturile pentru degustari si pentru intelegerea calitatii unui vin. Vestea buna? Oricine poate face la fel, cu putin exercitiu. Cu siguranta o degustare de vinuri va fi o experienta de neuitat pentru invitati .

 

          

 

     5.Angajeaza un MC.  Maestrul de ceremonii (sau MC) joacă un rol important la o nuntă. Sarcinile și responsabilitățile unui MC pot fi foarte diverse, de la introducerea oaspeților, membrilor familiei, pana la acela de a anima petrecerea  si inclusiv a urmari resprectarea  timpului și a programului evenimentului.Un Mc bun va sti sa aleaga inca din faza de programare a evenimentului  activitatile de divertisment care se potrivesc cel mai bine mirlor si tematici de nunta aleasa. Printre jocurile de divertisment si prezentarile pe care le are de facut  un Mc profesionist, acesta va sti sa  introduca si momente pline de emotie .

     Daca ti-a placut acest articol atunci un like si un share ar fi de mare ajutor .Si nu uita orice petrecere are nevoie de un SuperDj !

Suna-ne