4 locati pentu o nunta in aer liber

9 mai 2019

   

     Nuntile in aer liber au devenit foarte populare datorita faptului ca le ofera mirilor sansa de a trai o zi speciala intr-un cadru mai  putin conventional. O nunta in aer liber poate transmite un mesaj despre personalitatea mirilor si, atunci cand evenimentul este unul tematic, intreaga zi este cu adevarat una speciala, scaldata in frumusetea naturii. In plus, orice sedinta foto de nunta va fi cu atat mai reusita, deoarece lumina naturala poate fi utilizata in moduri creative, pentru fotografii cu adevarat minunate.

     Daca v-ati gandit sa va celebrati nunta in aer liber , noi  va propunem mai jos 4 locatii care pot satisface si cele mai pretetioase exigente.

 

     Residance Hotel : La Conac

     Ce ati spune de o locatie cu specific românesc unde puteti sa organizati cea mai frumoasa petrecere din viata voastra Povestile despre nuntile si botezurile autentice românesti sunt asezonate cu ii frumoase, cu flori de câmp si cu bucate din bucataria unei bunici pricepute.

     Daca doriti o astfel de petrecere, o zi perfecta cu traditii românesti si bucate boieresti va recomandam La Conac, o locatte speciala pentru o nunta de vis româneasca.

          

 

     Salon Artist – cort si hambar

     Echipa “Artist, Salon pentru Evenimente” are o experienta îndelungata în domeniul organizarii de evenimente si are un palmares de zeci de nunti reusite organizate la cortul nostru din zona padurii Baneasa.

     Cuplurile care aleg Salon Artist pot face atat ceremonia, cat si petrecerea de nunta în gradina . Nu mai vorbim de fotografiile minunate cu care ramân si care sunt posibile doar datorita luminii naturale.

     Salonul poate fi amenajat pentru orice numar de invitati. Interiorul este spatios, fara coloane, drapat în culori deschise, adaptabil oricarui scenariu de decor. Se pot folosi sfesnice înalte, lumini arhitecturale, aranjamente florale deosebite pentru a crea atmosfera dorita de fiecare cuplu.

     Ambianta din exterior este formata din gazon, plante ornamentale, lumini, vase cu lumanari, torte si faclii, covorul festiv, mesele de cocktail din  zona lounge.

     In afara de cortul Salon Artist situat in zona Baneasa ,aceeasi echipa a inaugurat si un hambar de evenimente in zona Snagov

Artist, The Wedding Barn este o idee nonconformista  care  transforma un  vis în realitate pentru sezonul 2019 la câtiva kilometri de Bucuresti

     Hambarul va fi înconjurat de o livada tânara, iar decorul va completa conceptul rustic al noului spatiu.

 

         

 

     Padurile Regale

     Padurile Regale reprezinta un tarâm de basm, amplasat în mijlocul civilizatiei urbane, din preajma mult prea aglomeratului  Bucuresti.

     Confortul modern face aici casa buna cu linistea deplina a padurii, iar mirosul proaspat al vegetatiei este decorul sublim al unei nunti în aer liber.

     Indiferent de tematica aleasa pentru nunta - clasica, romantica, vintage, rustica, ultra eleganta - decorul este perfect adaptabil, iar Padurile Regale reprezinta în acest context o dovada a trainiciei acestui decor, usor accesbil din orice zona a Bucurestiului si plin de naturalete!

 

          

 

     Baroque Events

     Cea mai noua locatie de evenimente situate in centrul Bucurestiului, Baroque Events este un proiect de exceptie al unor cunoscuti organizatori de evenimente . Cortul are o suprafata de peste 450 mp. si este amplasat in mijlocul unei paduri superbe cu arbori inalti si copaci Paulownia. Locatia beneficiaza de parcare privata si de o terasa de 200 mp. care poate gazdui diverse evenimente in aer liber.Date disponibile incepand cu 2020 .

 

        

 

     In cazul in care ales deja sa celebrati nunta intr-o locatie in aer liber , va recomandam  sa cititii si  articolul acesta : Sfaturi pentru nunta in aer liber 

                Si nu uita orice petrecere are nevoie de un  SuperDj !

Suna-ne