10 IDEI DE ILUMINARE DE NUNTĂ!

29 iunie 2023

Planificarea unei nunți perfecte implică luarea în considerare a fiecărui detaliu, iar iluminarea este un aspect esențial care poate crea o atmosferă magică și memorabilă pentru evenimentul special al vieții voastre. 

În acest articol, vom explora câteva idei creative și inspiraționale pentru iluminarea nunții voastre. Indiferent dacă doriți o atmosferă romantică, elegantă sau jucăușă, aceste sugestii vă vor ajuta să transformați spațiul într-un decor de poveste.

1. Lumânări și lămpi suspendate: Nimic nu conferă un aer romantic și cald unei nunți mai bine decât lumânările. Plasați numeroase lumânări pe mesele de recepție, pe scări sau pe lângă aleile de mers. Puteți utiliza, de asemenea, lămpi suspendate în copaci sau deasupra zonei de dans pentru a crea o atmosferă feerică. Alegeți lumânări cu parfumuri delicate pentru a adăuga și un element olfactiv seducător.

2. Iluminat submersibil: Dacă nunta voastră are loc într-un loc cu apă, cum ar fi o piscină sau un lac, iluminarea submersibilă poate crea un efect spectaculos. Plasați luminile sub/pe  apă pentru a crea un joc de culori și reflexii în timpul ceremoniei sau în timpul petrecerii de seară. Această idee este garantată să impresioneze și să ofere un decor unic.

3. Proiecții luminoase: Adăugați o notă artistică nunții voastre prin utilizarea proiecțiilor luminoase. Puteți proiecta imagini romantice sau secvențe de film pe peretele unei clădiri sau pe podea, pentru a crea o ambianță captivantă. De exemplu, puteți proiecta imagini cu momente speciale ale cuplului vostru sau cu mesaje personalizate pentru invitați.

 

4. Instalații luminoase: Transformați spațiul nunții într-un peisaj magic cu ajutorul instalațiilor luminoase. Îmbracati  un copac sau o coloană cu lumini strălucitoare, creați corturi luminoase pentru a oferi un loc de relaxare sau utilizați lanțuri luminoase pentru a decora grădinile și terasele. Aceste instalații vor adăuga un aspect sofisticat și de basm evenimentului vostru.

5. Candelabre și lustre: Dacă vă doriți o nuntă elegantă și opulentă, adăugați candelabre și lustre impresionante în designul iluminatului. Alegeți modele care se potrivesc cu tematica și stilul nunții voastre și amplasați-le în sala de recepție sau în zona de dans. Lumina reflectată în cristale va adăuga o notă de strălucire și glamur evenimentului vostru.

Iluminarea corespunzătoare poate transforma nunta voastră într-un eveniment memorabil și de neuitat. Utilizați aceste idei creative pentru a crea o atmosferă care să se potrivească stilului și personalității voastre. Amestecați și combinați diferitele tehnici de iluminare pentru a crea un decor de poveste și pentru a oferi invitaților o experiență magică. Nu uitați că lumina are un efect puternic asupra stării de spirit și emoțiilor, așa că bucurați-vă de momentele speciale alături de cei dragi într-un ambient de basm.

6. Fundalul ringului de dans  
Un ecran led poate tranforma petrecerea voastra intr-una de succes, mai ales daca alegeti sa aveti formatie la nunta. 

7. Litere luminoase


 

8. Folosiți felinare cu lumânări pentru a ilumina aleile principale ale locației dvs., astfel încât oaspeții să se poată deplasa cu ușurință prin spațiu după lăsarea întunericului. Dacă locația dvs. nu permite utilizarea lumânărilor, puteți obține același aspect cu opțiunile alimentate cu baterii (nimeni nu va ști de departe, aveți încredere în noi!).

9. Lumini colorate pentru ringul de dans


10. Lumini cu numele voastre -GOBO

 

Cu siguranță ai deja idei grozave pentru nunta ta. Indiferent dacă vrei să păstrezi evenimentul mic sau sa profiti cu adevărat de ziua voastra specială: iluminatul atmosferic este o necesitate.+Sfat: Un lanț de lumini este și un cadou de nuntă original.

Cum alegi echipamentul de iluminat?

Va putem oferi cele mai bune solutii la ideile voastre. 

Asigură-te că plasezi iluminatul în zonele cheie, cum ar fi zona de petrecere, pista de dans, zona de recepție și mesele. De asemenea, testează iluminatul în avans pentru a te asigura că creează atmosfera dorită și că funcționează corespunzător.

Iluminarea la nunta ta poate crea o atmosferă magică și memorabilă.

 

Photo credit: Pinterest

Suna-ne