1 IUNIE START LA EVENIMENTE PRIVATE !

26 mai 2021

 

     Incepand cu 1 iunie , evenimentele private vor fi posibile pe teritoriul Romaniei. . Nunţile, botezurile, petrecerile în club şi chiar mersul la teatru sau operă vor fi permise cu unele limitari .Astfel , pentru toate petrecerile private va fi permisa  participarea a maximum 70 de persoane în exterior și maximum 50 în interior.

 

     Aceste limitări pot însă dispărea în anumite condiții „Dacă organizatorul garantează că toate persoanele sunt vaccinate, atunci se renunță la restricționarea numărului de participanți”,

     În ceea ce privește măsurile de relaxare pentru industria hotelieră, se elimină limitarea gradului de ocupare de 70%. De asemenea, evenimentele din interiorul hotelurilor vor putea fi organizate doar cu persoane vaccinate.

     Accesul la piscine, atât în cazul celor interioare cât și a celor exterioare, se va face, doar în cazul persoanelor imunizate sau a celor care au fost infectate și pot demonstra acest lucru.

     Sa speram ca incet, incet si aceste restrictii vor fi ridicate. In orice caz putem vorbi de inceputul sfarsitului acestei pandemii si de un restart al industriei nuntilor din Romania.

 

     Daca vrei sa organizezi o nunta , un botez sau o petrecere private ar trebui sa ti cont de  Trendurile din 2021 .

    Vor fi preferate in special locatiile in aer liber , corturile de evenimente si pisicinele .

    Vor fi foarte multe evenimente care se vor organiza in cursul saptamanii. O nunta in timpul saptamanii poate permite unui cuplu sa se casatoreasca intr-un loc de vis si sa-si angajeze firma preferata pentru a organiza nunta.

 

        

    Ca sa nu mai vorbim: exista adesea beneficii de cost cu o   nunta in timpul saptamanii – si este, de asemenea, o oportunitate de a sprijini profesionistii din aceasta industrie, care au fost puternic afectati de pandemie.

     In ceea ce priveste inviatiile  deoarece sunt foarte multe evenimente amanate de anul trecut , majoritatea invitatiilor vor fi online.Vor disparea sau vor fi aproape inexistente invitatiile scrise .

     Culorile anului vor fi albastru , verde deschis si lavanda .

     Datorita locatiilor si genului de evenimente mult mai relaxate si tinutele participantilor vor fi mult mai naturale .Stilul vestimentar al petrecerilor va fi mai mult casual.( Conform expertilor in moda, stilul casual a luat nastere in SUA, la inceputul secolului XX. Foarte multi dintre locuitorii acestei regiuni au dorit o adaptare a tinutelor pe care le poarta, la stilul lor de viata si la activitatile pe care le fac zi de zi. Astfel, de la haine incomode s-a trecut la jeansi, tricouri si sneakersi. De atunci si pana acum, stilul casual a fost reinventat si derivat in alte sub-tipuri de stiluri, insa el si-a pastrat esenta, definind outfituri relaxate, nu foarte studiate.)

    Aranjamentele florale din 2021 vor fi reprezentate de o  explozie de culori .

    Vor predomina nuantele de portocaliu viu, mov metalic si rosu aprins pentru aranjamentelor florale de anul acesta.

     Cocktail barurile si barurile de fructe revin la moda.

     In ceea ce priveste marturiile,  paharele inscriptionate nu isi pierd din popularitate in anul 2021, deoarece o sa le vedeti animand decorul in majoritatea nuntilor la care veti participa.

     In ceea ce priveste entartaiment-ul, Deejay-ul devine un must have al oricarei petreceri.Se va pune din ce in ce mai mult accentul pe efecte speciale .Astfel tunurile de confetti , tunurile de CO2 si masinile de spuma capata un nou interes.

     Modul in care va fi iluminat arhitectural spatiul in care are loc evenimentul va fi de mare insemnatate. La fel ca si la décor vor fi preferate culorile precum albastru , verde si bineinteles nelipsitul magenta.

     In cadrul evenimentelor vor aparea si elemente surpriza care pot fi relaizate de un Maestru de Ceremonii , un special guest sau o pereche de dansatori.

     Nuntile si evenimentele in aer liber capata un nou vibe .La ordine zilei vor prima senzatia de libertate si buna dispozitie.

     Clar toate evenimentele vor fi mult mai relaxate iar clasicul va fi inlocuit de modernism .

 

     Daca esti in cautarea unei solutii pentru evenimente sau daca doresti sa organizezi un eveniment in 2021 , ia legatura cu un consultant SuperDJ pentru a afla si mai multe trenduri ale industriei .

     Daca ti-a placut articolul un like si un share ne-ar fi de ajutor.

     Si nu uita o petrecere reusita are nevoie de un SuperDJ .

 

Suna-ne