TENDINȚE DE NUNTĂ 2024

2 noiembrie 2023

     Mediul de planificare a nunții s-a redresat după pandemie dar există încă schimbări și nereguli la care să răspundem în timp ce privim spre 2024 și mai departe. Anul 2023 a fost plin de noi tendințe interesante care au făcut nunti memorabile, sigure si pline de culoare. Unele tendințe de nuntă din anii trecuti vor fi similare cu cele mai bune tendințe de nuntă din anul ce urmeaza. Dar, pe măsură ce ne adaptăm la stresul unei lumi în schimbare rapidă, unele dintre aceste tendințe au loc indiferent de momentul in care ne aflam.

      E bine de stiut ca vom intra in Postul Crăciunului, in care credincioșii nu au voie să consume alimente de origine animală, ouă, dar nici produse care conțin lapte ori alte lactate. Postul Crăciunului 2023 începe pe data de 14 noiembrie și se încheie pe data de 24 decembrie. Se întinde pe o perioadă de 40 de zile și amintește de postul de 40 de zile al profetului Moise pe Muntele Sinai, înainte de primirea Tablelor Legii. In Postul Craciunului nu se faci nunti in perioada mentionata, dar și în perioada de la Crăciun până la Bobotează (25 decembrie – 6 ianuarie). 

Hai sa aflam noile tendinte de nunta din 2024 impreuna!

      Inceperea sezonului de nunti vine si cu noi tendinte pe care sa le abordam in tematica noastra. Ai văzut ce tendințe au fost pentru nunțile din 2023? Cu experiența pandemiei în urmă și cu o mulțime de cupluri dornice să-și celebreze dragostea în cele mai inspirate moduri cu putință, anii 2022 și 2023 au fost unii dintre cei mai aglomerați ani când vine vorba de nunți programate, deoarece multe dintre nunțile ultimilor 2 ani au fost reprogramate sau amânate.

     Anul 2022 a fost despre bucuria reîntâlnirilor cu oamenii dragi, reuniunilor în aer liber, cât mai mult timp petrecut în natură, dar și evenimente ceva mai restrânse, 2023 a fost cu completări importante în materie de trenduri pentru nunți.

    Se pare că anii 80 au dat tonul unor tendințe fascinante și nemuritoare la acest capitol. Astfel, anul 2023 a fost o reintoarcere a rochiilor de mireasă cu mâneci bufante, detalii dramatice, eleganță, totul de o finețe la superlativ. Partea bună este că unele case de modă s-au gândit ceva mai mult la comoditatea mireselor în ziua cea mare, astfel că au creat inclusiv rochii de mireasă cu mâneci bufante detașabile.

    Anul 2024 vine cu o gama extensa de ideei, precum:

Mireasa va avea două ținute

    O idee pe care o puteți lua în calcul atunci când pregătiți nunta, în anul 2024, ține și de mireasă, care în trendul acestui an, poate avea chiar și doua ținute. Acest trend este deja pus în aplicare, însă se pare că va continua și în anul 2024. Mai exact, trendul constă în faptul că, miresele își pot schimba ținuta, de la perioada zilei, la perioada serii. Indiferent de faptul că veți alege să purtați o singură rochie, dar care se poate transforma în doua ținute, fie că veți alege doua rochii diferite, una pentru zi și alta pentru seară, important este să vă simțiți cât mai confortabil cu putință, pentru a face față atât pe timp de zi, cât și distracției și dansului pe timp de seară.

Culori strălucitoare, vibrante

    Culorile mute și pastelate sunt culori populare pentru decorarea nunții de câțiva ani, iar tendința a început să se schimbe. Tonurile calde, pământii, paletele vibrante de culori și combinațiile excentrice, toate adaugă flerului nunților din 2024. Casele de moda propun culori vii, stralucitoare si vibrante precum portocaliu, roz-violet, turcoaz și albastru electric.

Decorațiunile interioare

    Aceste decorațiuni interioare au legătură mai degrabă cu micile locuri în care se află spații de fotografiat, celebrele locuri instagramabile. Fie că este vorba despre o expoziție în care se află fotografii cu mirele și mireasa, fie doar anumite aranjamente florale, naturale și cât mai colorate cu putință. Aici se mai încadrează cu siguranță și o cabină foto, cu un fundal cu adevărat drăguț si cat mai inovativ dar și amenajări interioare. De asemenea, aici se încadrează și numele fiecărei persoane în parte, care deseori se află pe un cartonaș, direct pe masă.

Aspecte neobișnuite ale mesei

    Oamenii tot prefera sa aiba un format aerisit si neuniform al meselor incat sa poti sa te plimbi printre invitati lejer, dar si sa ii vezi cu usurinta. Atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere al siguranței, aceasta organizare este preferata.

Micro-Nunți

    Cuplurile înclină spre nunți mai mici decât în trecut. Nuntile cu mai putin de 50 de persoane constituie micro-nunti. De asemenea, au beneficii precum costuri și atmosferă, creând mai multă intimitate si un prilej de voie buna cu persoanele apropiate Cu micro-nuntile, impartasesti nunta cu oamenii la care ti  cel mai mult: prieteni apropiati si familia. Această atmosferă se pretează la o experiență mai intimă.

Nunți în aer liber și cu corturi

    Multe cupluri vor opta pentru nunți în aer liber și  corturi, mai ales în lunile de vară. În plus, o nunta in aer liber este mult mai cautata pentru pozele de grup si cu décor inedit. Avantajul acestor nunti este spatiul destinat si libertata de miscare. Sa nu uitam ca unii dintre invitati vin insotiti cu copiii acestora care au nevoie de aer si momente de odihna.

   Găzduirea nunților în aer liber va permite, de asemenea, cuplurilor să implementeze decoruri în designul nunții lor. De asemenea, puteți apela la ajutorul unui wedding planer pentru un design elaborat care să se potrivească sau chiar să depășească estetica oricărui loc tradițional de interior.

Dj, muzica si lumini ca la festival la nunta ta

    Nunta este un eveniment aparte din viata ta si muzica ocupa un loc important in desfasurarea evenimentului in cele mai bune conditii. Pentru o sonorizare si o seara cu muzica buna, trebuie sa ai o super echipa  specializata  pentru astfel de evenimente. Distractia si voia buna este data de sufletul petrecerii, Dj-ul cu chef de viata care este cautat la evenimente de acest gen pentru animatia invitatiilor. Toti si-ar dori un dans al mirilor in lumina reflectoarelor si a unei muzici bine sonorizate. Asigura-te ca pui distractia pe primul plan. In cele din urma, starea de spirirt a invitatilor va defini intreaga noapte si te va face sa te simti ca ai avut parte de ceva inedit.

   Noi, cei de la SuperDj iti garantam o sonorizare pentru nunti si cununii de top, ca tu sa te lipsesti de griji si sa te concentrezi pe dansul care trebuie sa fure privirile tuturor invitatilor. Pentru mai multe detalii poti accesa  site-ul nostrum www.superdj.ro . Detalii legate de Dj, lumini si sonorizare te asteapta sa le descoperi alaturi de echipa noastra.

     Daca ti-a placut acest articol te invitam sa ne acesezi si paginile de Facebook si Instagram .

  

Suna-ne