Petreceri corporate

16 noiembrie 2023

Ce sunt evenimentele corporative?

    Evenimentele corporative sunt clasificate ca orice ocazie ocazională, socială sau de afaceri care este organizată și finanțată de o companie. Evenimentele corporative pot cuprinde multe tipuri diferite de evenimente. Cele două obiective principale ale evenimentului corporativ sunt fie de a promova sau de a comercializa compania care îl găzduiește, fie de a stimula un sentiment de legătură și pentru angajații săi.

 

    Exemple de evenimente corporative pot include:

 • - Petreceri de vară
 • - Petreceri de Crăciun
 • - Zilele sportive
 • - Ceremonii de premiere
 • - Târguri
 • - Expuneri
 • - Evenimente de team building

 

Cum ne planificăm o petrecere corporativă?

 

 

    Planificarea unei petreceri corporative implică multă așteptare pentru răspunsuri și confirmare din partea altora. Așa că începeți procesul de planificare cât mai curând posibil.

 • - Concurezi cu alte companii pentru cele mai bune locuri și divertisment.
 • - Primiți invitații trimise înainte ca angajații să înceapă să își ia angajamente.
 • - Acordă-ți mai mult timp pentru a rezolva detaliile mai fine.
 • - Planificarea timpurie înseamnă o probabilitate mai mica, ca lucrurile să meargă prost.
 • - Mai putin stres.
 • - Alegeti furnizori de incredere ca petrecerea sa decurga conform planului.

 

Listele ne ajută în planificare?

 

    Listele sunt cele mai bune lucruri din lume pentru a planifica o petrecere corporativă. Nu numai că vă ajută să descompuneți procesul de planificare a petrecerilor corporative în sarcini gestionabile. De asemenea, vă ajută să urmăriți cât de mult ați realizat deja și cât mai sunt de făcut.

    Faceți-vă lista inteligentă:

 • - Nu urgent, dar important.
 • - Urgent, dar nu important.
 • - Urgent și important.
 • - Nici urgent, nici important.

 

Cum să planificați o petrecere corporativă pas cu pas?

 

 

1. Stabiliți bugetul

    Chiar în partea de sus a listei dvs. urgente și importante ar trebui să fie stabilirea bugetului. A afla câți bani trebuie să cheltuiești cât mai devreme posibil este cu adevărat, foarte important. Și va avea cel mai mare impact asupra tipului de petrecere corporativă pe care o organizați.

2. Alocați bugetul

    Atunci când decideți cum să vă alocați bugetul, luați în considerare ceea ce este cel mai important pentru compania dumneavoastră., cultura și așteptările colegilor dumneavoastră.

 

 

3. Setați data

    Confirmarea unei date ar trebui să fie următorul lucru pe care îl faceți. În mod tradițional, vinerea sunt cele mai populare zile pentru petrecerile corporative. Cu toate acestea, nu ignora zilele mai devreme în timpul săptămânii, acestea tind să fie mai ieftine și oferă mai multă flexibilitate atunci când vine vorba de alegerea unui loc.

    O modalitate rapidă și ușoară de a seta data este să creați ceva de genul unui sondaj de tip doodle cu câteva date inițiale din care să aleagă toată lumea. Trimiteți un link către sondaj într-un e-mail, astfel încât să puteți face o idee despre data preferată și să obțineți o indicație a numerelor.

4. Alegeți o temă

    A avea o petrecere corporativă tematică nu înseamnă doar îmbrăcăminte elegantă. Tema stabilește tonul petrecerii tale și ar trebui să se aplice invitațiilor, alimentelor, muzicii și decorațiunilor. După ce ați ales, faceți o listă cu tot ce ați asocia cu tema aleasă și încercați să o aplicați petrecerii dvs.

 

 

5. Decoratiuni

    O modalitate excelentă de a vă maximiza bugetul atunci când vine vorba de decorare este să vă concentrați asupra locului, cum ar fi intrarea, barul și centrele de masă.

6. Alimente

    În funcție de tipul de locație pe care l-ați ales, va trebui să vă decideți între utilizarea cateringului intern (care va funcționa mult mai ieftin) sau angajarea de catering extern. Dacă locația dvs. are o reputație bună pentru a servi mâncare bună, aceasta va fi cea mai simplă și mai eficientă modalitate de a aborda cateringul.

7. Băutură

    Când vine vorba de organizarea băuturilor pentru petrecerea dvs. corporativă, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să decideți dacă veți precomanda băuturi sau plătiți pentru ceea ce se consumă in aceea noapte.

8. Muzică

    Pentru muzică, aveți câteva opțiuni: angajați un DJ, o trupă live sau pregătiți o listă de redare. Orice ați decide să faceți, asigurați-vă că luați legătura cu locația pentru a vă asigura că aveți toate echipamentele necesare. 

 

 

9. Entertainment

    Alegeți divertismentul care se potrivește cu tema și locul petrecerii dvs. Aveți la dispoziție sute de opțiuni, de la Dj, Mariachi, artisti pana la show de lumini, efecte speciale, prepararea de cocktailuri și cabine foto.

10. Apelati la o echipă de evenimente!

    Dacă compania dvs. nu are deja o echipă de evenimente, acum este un moment bun pentru a apela la una.  Potț primi sugestii, idei și de la alții. Un expert în acest domeniu este singurul în masură să realizeze o succesiune perfectă a evenimentelor, cu maximum de distractie și participare din partea invitaților.

    Angajează profesioniști competenți (DJ, bucătari, fotografi, cameramani) și lasă amănuntele pe seama lor. Asculta sugestiile lor. Acești experți pot să ofere sfaturi solide bazate pe mulți ani de experiență. De asemenea pot recomanda alți furnizori de servicii în care au încredere.

    Dă mai multă distracție petrecerii tale cu ativități pe care le poți folosi atunci când dați o petrecere (mai ales una privată) pentru mai multa distracție cum ar fi: spargeri de baloane, concurs de dans, karaoke.

    Nu uita să apelezi la experți în lumini, sonorizare și efecte speciale pentru a evita riscul unei probleme în petrecerea dumneavoastră. Distracția și voia bună trebuie să fie definiția evenimentelor din cadrul firmei.

    Pentru mai multe detalii despre o echipa de evenimente puteți să accesati site-ul nostru www.superdj.ro . Serviciile de sonorizare și iluminare pentru Evenimente Corporate de la Super Dj sunt 100% personalizate pe tematica petrecerii și pe locul în care se desfașoară petrecerea. În funcție de spațiul disponibil pe care-l oferă locația, avem DJ disponibili, echipă de montaj și operator pentru lumini și pachete cu servicii complexe, care vor anima petrecerea.

    Dacă ți-a placut acest articol te invităm să ne accesezi și paginile de Facebook și Instagram.

Suna-ne