Dj nunta sau Band live ?

15 februarie 2019

 

     Desi este un subiect care s-a tot discutat de foarte multe ori ,se pare ca aceasta alegere dintre o formatie live sau un de DJ la nunta revine in actualitate la inceputul fiecarui sezon de nunti !

     Cand un cuplu cauta divertisment pentru nunta lor, se confrunta cu câteva decizii majore; daca  sa angajeze o trupa live sau un DJ ? Vom încerca sa ramanem impartiali fata de propria noastra profesie. Uneori mirii aleg si angajeze atat un DJ, cat si un muzician live, iar atunci cand bugetul le permite, aceasta poate fi o optiune excelenta. Am lucrat de mai multe ori cu formatii si muzicieni , iar acum am dori sa va oferim cateva sfaturi pe baza experientei noastre.

     O trupa ofera o versiune live a pieselor alese, ofera cu siguranta un "aspect" si "simt" dragut .Muzicienii ofera un factor" wow" si arata minunat în imagini. Sunetul pe care îl ofera, când este foarte bun, este greu de comparat cu muzica înregistrata .

 

           

 

     Deci, probabil va întrebati de ce nu ar merge toata lumea pe acesta cale?

     Formatiille au de multe ori mai multi membrii care vin cu multe echipamente , ce pot ocupa destul spatiu. Muzicienii pot avea mai multe amplificatoare sau instrumente care necesita mai multe prize disponibile, în timp ce un DJ are nevoie doar de o priza. De asemenea, multi muzicieni pot avea mai multe pauze intre cantece, in timp ce  DJ-ii sunt pregatiti cu o lista completa de muzica. , si nu au nicio pauza între piese.

     De obicei, DJ-ii ocupa foarte putin spatiu si nu reprezinta un punct focal de atentie. În cele din urma, (acest lucru este foarte important!) Daca angajezi un muzician sau o trupa, este crucial sa ii auzi  si sa-I vezi cantand live.

     O  formatie da unei nunti apecte clasice,iar  trupele creeaza o atmosfera  interactiva dar si DJ-ii pot fi un factor "wow" când conduc un eveniment fara cusur.

     Trupele pot avea un playlist  minunat dar acesta este intodeauna unul limitat, pe cand Dj –ul de nunta nu este conditionat de un anumit numar de piese sau de stiluri muzicale.

     Un DJ experimentat poate mixa o multime de melodii si poate satisface o cantitate nelimitata de gusturi muzicale.

     Un DJ excelent este mai bun decât o banda mediocra în fiecare zi, dar o trupa live are o energie minunata pe care nu o poti obtine de la muzica înregistrata. Dar, înainte de a va decide, ar fi bine sa  luati în considerare avantajele si dezavantajele fiecaruia,

     Nu in ultimul rand trebuie sa tineti cont de buget  !

 

     Noi cei de la SuperDj vom fi incantati sa-ti dam mai multe detalii.

     Si nu uita orice petrecere are nevoie de un SuperDj !

Suna-ne