De ce este indicat sa angajezi un Dj Profesionist pentru nunta ta !

3 martie 2020

 

    Datorita  saltului tehnologic si a diverselor dispozitive de mixaj , apropoape oricine se poate numi Dj .Dar vrei intr-adevăr pe oricine  la evenimentul tau? Dacă v-ati întrebat vreodata ce sa alegeti intre  a angaja un DJ de nunta sau să folosiți doar Spotify, ganditi-va de doua ori înainte de a lua o decizie.

   

    Am nevoie de DJ nunta  ? Iată 7 argumente pentru angajarea unui profesionist.

    1.Un Dj profesionist va avea o discografie bogata la o calitate a sunetului ireprosabila .

    Menținerea unui grup mare de oameni cu gusturi diverse pe ringul de dans este o provocare - și un DJ profesionist   va sti sa aiba abordarea perfecta . Un Dj de nunta profesionist va sti sa  citeasca  mulțimea si se va adapta acestiea asigurandu-se  ca toată lumea se distrează.

    2.Un DJ experimentat  poate actiona si ca un MC - ceea ce este un ajutor uriaș atunci când aveți un eveniment mare. Va face anunturi, va aduce oamenii pe ringul de dans la momentul potrivit, si se va asigura că toată lumea se distrează.

    3.Un Superdj de nunta  va veni cu echipamente profesionale adaptate pentru locatia in care are loc evenimentul asigurandu-se ca  vor reda sunetul excelent  

    Când rezervați un DJ de nunta , el sau ea, vor avea un sistem de sunet profesional dar si un  echipament de rezervă (backup)  pentru a se  asigura că evenimentul  va fi dus pana la sfarsit fara probleme .Cu un amator, s-ar putea să terminați cu o calitate teribilă a sunetului sau să nu aveti sunet deloc, datorită echipamentelor ieftine și disfuncționale.

          

  1. Angajarea unui DJ are un cost relativ redus, dar are un impact mare.

    Angajarea unui DJ profesionist reprezinta adesea doar un procent mic din ceea ce veți cheltui pentru nunta dvs., dar impactul este urias, așa că asigurati-va ca aveti loc pentru acest lucru in bugetul dvs. pentru nunta. Adevarul este ca majoritatea oaspeților nu vor ști niciodată sau nu le va pasa exact cat ai cheltuit pentru rochia sau florile tale, dar cu siguranță își vor aminti o petrecere minunata.

  1. Un Dj profesionist va avea grija de imaginea lui.

    Este sarcina DJ-ului tău de a se prezenta profesional pe el si compania pentru care lucrează. Puteti fi sigur ca un dj profesionist va fi îmbracat  corespunzator și va interacționa cu dvs. și cu oaspeții dvs. într-un mod elegant .

  1. Nu veti avea probleme logistice.

    Un Dj profesionist ., îsi va seta toate echipamentele în spațiul desemnat și se vor asigura că toate funcționează. In grija lui sau a companiei pe care o reprezinta va intra transportul , montajul si demontajul intregului setup .Singura grija pe care o veti avea dvs este sa va distrati .

  1. Un Dj profesionist are o reputatie si este un bun comunicator .

    Un DJ profesionist are o reputație  de aparat   și, cu excepția unei situații de urgență catastrofală, nu te va lasa atunci când vine ziua cea mare (și chiar atunci, probabil ca vor găsi un coleg grozav care să-ți acopere evenimentul). De asemenea, un DJ profesionist va raspunde prompt la e-mailurile și apelurile dvs., lucrând cu dvs. înainte, în timpul și după eveniment pentru a vă asigura că nevoile dvs. sunt îndeplinite.

    Daca sunteti in cautarea unui Dj profesionist nu ezitati sa ne scrieti .

    Si nu uita , orice petrecere are nevoie de un SuperDj !

 

 

A

Suna-ne