De ce e bine să ai un MC la nuntă ?

7 martie 2021

     Maestrul de ceremonii (sau MC) joacă un rol important la o nuntă. Sarcinile și responsabilitățile unui MC pot fi foarte diverse, de la introducerea oaspeților, membrilor familiei, pana la acela de a anima petrecerea  si inclusiv a urmari resprectarea  timpului și a programului evenimentului.

     

     Un Mc bun va sti sa aleaga inca din faza de programare a evenimentului  activitatile de divertisment vare se potrivesc cel mai bine mirlor si tematici de nunta aleasa.

     Printre jocurile de divertisment si prezentarile pe care le are de facut  un Mc profesionist, acesta va sti sa  introduca si momente pline de emotie .

     De multe ori pot aparea si situatii neprevazute sau mici incidente care se sub emotia evenimentului pot fi mai greu de gestionat pentru miri dar cu ajutorul unei persoane specializate si cu multa experienta la activ , toate acestea pot trece neobservate.

 

     Cum să aleg  Mc potrivit ?

 

     Dacă decideți ca  un prieten sau ruda dvs. să acționeze ca un Maestru de ceremonii,(desi nu va recomandam)  alegeți pe cineva care este obsnuit sa vorbeasca in public .

     Daca alegeti sa colaborati cu un Mc profesionist căutați pe cineva responsabil  care are experienta vasta in  domeniu. Un Maestru de Cermonii trebuie sa va aduca energie si entuziasm .Tonul si energia lui  vor da vibe-ul petrecerii din noaptea nuntii.

     Acesta trebuie sa stie atat sa aduca distractia  mult dorita, dar si sa pastreze legatura cu restul stafului si restul furnizorilor .Mirii ar trebui să explice, de asemenea, modul în care își doresc ca ziua lor să ruleze și tonul pe care ar dori să-l aibă nunta lor.

     Printre multe sarcini pe care un Mc de nunta le va avea in ceea ce priveste divertismentul,mai sunt si alte  sarcini pe care ar trebui sa le aiba in vedere.

 

     Sa ajute  la adunarea oaspeților pentru fotografii 

     Sa ajute oaspeții să-și găsească locurile 

     Sa anunțe sosirea noilor căsătoriți la recepția de nuntă 

     Sa anunte primul dans 

     Sa introduca artisti sau sa anunte momentele de divertisment 

     Sa mentina buna dispozitie a invitatilor !

     Sa conduca momentele  si activitatile specifice nuntii  (taierea  tortului ,  aruncarea buchetului etc)

     Dar mai mult decat atat un Mc poate crea jocuri si concursuri adaptate evenimentului  .Cel mai frecvent joc care este solicitat in cadrul unei nunti este jocul pantofului .Mai multe amanunte despre acesta poti gasi intr-un articol anterior de pe blogul nostru(vezi aici)

     Dar exista si jocuri autentice romanesti cum ar fi caleasca imparteasca  - joc ce prinde , din ce in ce mai mult la nuntile traditionale .

 

          

 

      Una dintre cheile succesului la  petreceri de nunta este Maestru de Ceremonii .Acesta va trebui să aibă un control ferm asupra executării întregului eveniment de la momentul sosirii primilor oaspeți până la finalul evenimentului . De asemenea, ei sunt acolo pentru a oferi sprijin cuplului, precum și pentru a verifica dacă sunt bine și dacă au nevoie de ceva.

     Nunta de astăzi nu mai este un simplu ritual în care doi oameni se căsătoresc pentru toată viața. De fapt, nunțile sunt duse acum la diferite nivele. Cuplurile își doresc să-și sărbătorească ziua cea mare într-un mod unic.

     Cuplurile vor ca nunțile lor să fie un eveniment plin de distracție pentru ei și pentru toți oaspeții lor. Astăzi, opțiunile de divertisment într-un eveniment de nuntă nu se limitează doar la spectacole de muzică, DJ și artiști live .Azi  mai există un aspect al divertismentului care reunește toate aceste acte, și anume Maestrul Ceremoniilor (MC) sau cel care face liantul intre toate aceste ingrediente .

     Azi cuplurile doresc să aibă sau să angajeze MC pentru nunta lor, astfel încât să se poată bucura în mod liber de nunta lor, deoarece un MC poate fi o persoană responsabilă de întreaga nuntă.

     A fi Mc-ul  unei nunti este o mare onoare dar si o mare responsabilitate .Noi cei de  SuperDJ suntem onorati sa-ti punem la dispozitie lista noastra cu cei mai buni MC pentru evenimentul tau  .

 

 

Si nu uita, orice petrecere are nevoie de un SUPERDJ!

 

 

Suna-ne