Ziua portilor si mai deschise !

10 iulie 2020

    Un eveniment deosebit cu participarea echipei SupeDj !

     Te așteptăm la o întâlnire în aer liber în mijlocul verii și în inima naturii. Împreună cu prietenii noștri cu care împărtășim munca și pasiunea de a organiza evenimente speciale, punem la cale o mică petrecere de (re)vedere în grădina noastră cuprinzătoare. Pe 19 iulie, grădina Artist, the Barn prinde iz festiv și găzduiește o mică petrecere pentru cei care sunt în căutarea unui loc special pentru nunți și alte evenimente speciale pentru viitorul apropiat. Ni se alătură alți prieteni care aduc întotdeauna un plus de savoare evenimentelor în aer liber: Super DJ pune muzica și ne luminează petrecerea, LB Events aduce florile și aranjamentele, Artisan Photography face pozele, Toro și Valentin Petre vin cu tehnica de video, iar Sunrise Events ne îndulcesc cu un candy bar. De la ora 20, Fun Station ne delectează cu un concert în grădină.

    Trăim vremuri fără precedent care ne forțează pe toți să ne reinventăm. Scopul întâlnirii pe care v-o propunem este să ne cunoaștem la o limonadă rece și să explorăm felurile în care ne putem bucura de evenimente speciale în aer liber și în siguranță în noul prezent. Cei care sunt în căutarea unui loc deosebit pentru nunta lor pot experimenta grădina și spațiul nostru, pot face cunoștință cu furnizori de servicii recomandați și pot primi și un apus în câmpul de floarea soarelui bonus.

    În organizarea petrecerii noastre, vom ține cont de toate măsurile posibile de siguranță. Vom respecta limita de 50 de persoane în exterior și 20 de persoane în interior, vom pune la dispoziția invitaților dezinfectant și măști (în special pentru interior, dar și pentru exterior la cerere), vom delimita culoare speciale pentru toaletele din interior și vom păstra distanța socială având în vedere că spațiul generos ne-o permite (hambarul poate găzdui 400 de persoane în mod normal, iar grădina și mai mulți). Pentru a respecta toate măsurile, vă rugăm să vă înregistrați prezența la nunti.artist@gmail.com până la data de 15 iulie.

   Vă așteptăm la o petrecere de grădină relaxată, să ne cunoaștem și să ne împrietenim!
Suna-ne