PrinsArt powerd by Kv2audio

9 aprilie 2014

Echipa PrinsArt foloseste ca echipamente de sunet incintele acustice si amplificatoarele kv2audio. De curand am avut placerea sa asistam la workshopul organizat de AudioVision - unic distribuitor pe Romania al acestei marci.

Evenimentul s-a bucurat de prezenta a doi o vorbitori: Alex Pagliani - Regional Sales Manager EMEA Kv2audio, Andy Austin-Brown - Tehnical Manager kv2audio, ce ne-au incantat cu speech-urile lor si ne-au raspuns la toate intrebarile tehnice.

Dincolo de performantele extraordinare ale intregii game de produse kv2audio, pe care le cunosteam, am fost uimiti sa vedem diferenta exceptionala dintre acestea si alte branduri de renume.

La sfarsit n-am putut decat sa ne amintim de cuvintele inginerului George Krampera: "Am identificat trend-urile industriei si am depasit standardele ei, pentru a gasi cele mai bune solutii audio, atat digital cat si analogic. Noi nu am evaluat performantele sistemelor noastre dupa specificatiile tehnice; noi le evaluam dupa zambetul adus pe fetele oamenilor".

Suna-ne