DJ ARMIN

Armin Sharm

DJ ARMIN

Dansul este puțină nebunie care ne face tuturor mult bine. Edward Demby

Piesa favorita: Kay One feat. Cristobal - Bachata

  Cunoștințe solide in domneniu, DJ Armin are o colecție vastă de muzică latino din care să aleagă pentru a se potrivi cu gusturile invitaților tăi. Flexibilitatea si capacitatea de a citi mulțimea, il  fac sa se adapteze la cerințele/ preferințele tale și ale invitaților tăi.

"De când mă știu am fost pasionat de muzică și dans. Mi se pare că sunt două din cele mai frumoase și pure manifestări ale naturii umane. Muzica este o formă sinceră și directă de exprimare a sentimentelor, care poate atinge pe oricine, poate apropia oameni și poate depăși orice tip de bariera a timpului, spatiului sau originii fiecarui individ. În ceea ce privește dansul, acesta este reprezentarea vizuală a muzicii, de la simplul dat din cap sau bătut din picioare și până la coregrafii complexe cu acrobații sau manifestări organice ale rituaurilor străvechi.
Pe la 12 ani am făcut cunoștință cu dansurile latino, mai exact cu salsa. De aici și până la a ma imbolnavi iremedial de ritmurile antrenante și petrecerile dansante au fost doar câțiva pași... și câțiva ani, cât a durat să ajung la vârsta de a putea intra în club – inițial însoțit de un adult."

 

Suna-ne