Resurse

Indrumari si sfaturi pentru o petrecere reusita!

Intrebari frecvente

Stim ca atunci cand organizezi o petrecere ai multe griji pe cap. Lucrand insa cu noi ai garantia ca totul va fi perfect, iar invitatii tai se vor distra pe cinste. Si asta pentru ca avem cele mai bune solutii la problemele tale. Ca sa te convingem, iti oferim raspunsuri la 9 dintre cele mai frecvente intrebari pe care ni le pun de obicei clientii nostri.

Ce fel de muzica se va canta la evenimentul meu?

Pentru a ne asigura ca muzica din timpul petrecerii este in ton cu preferintele tale si ale invitatilor tai, vom stabili o intalnire in care vom cadea de acord asupra playlist-ului.

Ce se intampla daca vreau melodii pe care nu le aveti?

Colectia noastra cuprinde piese care apartin unor genuri muzicale variate. Daca ai totusi preferinte care nu se regasesc in colectia noastra, te rugam sa ne oferi din timp o lista pentru a le putea obtine.

Ce se intampla daca anumite piese pe care le vreau pentru petrecerea mea nu sunt disponibile pe CD-uri?

Aceasta nu este o problema pentru noi. Dispunem de mijloacele necesare pentru a transfera pe CD-uri muzica de pe discuri de pick-up, benzi vechi de magnetofon si alte suporturi.

Cum ma asigur ca angajatii dumneavoastra cunosc ordinea desfasurarii evenimentului?

Pentru fiecare petrecere sau eveniment pe care il organizam avem un plan de desfasurare a activitatilor si de impartire a responsabilitatilor in cadrul echipei. Ca sa te convingi de profesionalismul nostru, iti putem pune la dispozitie o astfel de planificare.

Cum vor fi imbracati oamenii dumneavoastra?

Putem cadea de acord impreuna asupra stilului vestimentar pe care doresti sa il adoptam pentru petrecerea ta.

Ce tip de echipament audio folositi?

Pentru a oferi un sunet de calitate in timpul petrecerii, folosim echipament profesional de la companii renumite precum: JBL, Crown, Pioneer, Kv2audio ,Dynacord etc.

De cat timp aveti nevoie pentru a va pregati, inainte de inceputul petrecerii?

2 ore inainte de inceputul petrecerii sunt suficiente pentru ca echipa noastra sa-si puna in functiune instalatiile si sa se asigure ca nu vor interveni probleme tehnice.

Intentionati sa aduceti la petrecere si alte persoane in afara membrilor echipei?

Consideram ca nu este corect sa ne facem reclama in cadrul evenimentului tau invitand persoane din afara sa ne cunoasca. Evenimentele publice la care participam sunt ocazii suficiente pentru ca cei interesati sa ne evalueze performantele.

Daca unul dintre invitatii mei vine cu propriul instrument, il poate conecta la sistemul de sonorizare?

In general, echipamentul folosit de noi este diferit de cel pentru o formatie. Totusi, daca ne anuntati din timp, vom face tot posibilul pentru ca instrumentul respectiv sa poata fi conectat la sistemul de sonorizare.
Invata cum sa organizezi o petrecere de neuitat. Aboneaza-te la alerta despre petrecerile noastre.

arrows