Lumini pentru Christmas Party

lumini Craciun iluminat arhitectural

 

     Iluminarea pentru evenimente transforma orice locatie  , oferind o tema pentru petrecerea ta aruncand iluzii stralucitoare.Si pentru ca este sezonul petrecerilor de Craciun  , va  impartasim cea mai buna solutie de iluminare a evenimentelor de Craciun

 

     Inainte de a va aventura sa gasiti solutii  trebuie sa va gânditi la planul dvs. de iluminare. Ce doresti sa scoti in evidenta   si de ce? Se potriveste cu tema de petrecere de Craciun?. Ce dispozitie doriti sa creati cu luminile la petrecere? Doriti o tema monocroma sau doriti sa optati pentru o anumita  culoare?

 

         

          Iluminarea arhitecturala

     Iluminarea arhitecturala sau uplighting-ul  este considerat una dintre cele mai bune optiuni pentru iluminatul evenimentului. Iluminatul architectural imbraca orice locatie in culoarea dorita .Si pentru ca tema este una de Craciun , poti opta pentru culori precum alb , albastru sau rosu .

     Mai mult decât orice alt aspect iluminatul arhitectural stabileste tonul si starea de spirit a invitatilor si da sentimentul de sarbatoare. Un design de lumini personalizat cu atentie pentru petrecerea de Craciun , iti va da siguranta unui eveniment perfect decorat si sincronizat de la inceput pana la sfarsit.

 

           

          

     

 

     Luminile inteligente sau moving-headurile .

     Exista 3 tipuri de moving-head-uri : spot , wash sau beam . Ce tip de moving head se preteaza pentru tema aleasa? Pentru cei ce abia intra in industria entertainment-ului aceasta intrebare poate ridica multe probleme, iar pentru a putea lua o decizie corecta  trebuie stiut mai inainte de toate ce rezultate aduce fiecare tip de lumina si care este efectul acestora .

     Moving-head-ul spot – poate cel mai recomandat pentru tematica de Craciun . Moving-head-urile spot pot fi folosite pentru a crea o multime de efecte, de la mix-uri de culoare, la proiectii gobo, strobo si prisme Un gobo (sau GOBO) provine din expresia “Go Between” sau “Goes Before Optics”  reprezinta un sablon cu fante plasat in fata unei surse de lumina si utilizat pentru controlul formei sursei de lumina emise.

     Gobo-ul, este o bucata de metal sau de sticla cu un anumit model  sau desen în ea care se monteaza in moving-head si prin trecerea luminii formeaza desenul respectiv . Proiectiile gobo sunt si foarte populare  pentru acest tip de petreceri .

     Puteti utiliza gobo-uri cu fulgi de zapada sau measaje de genul : Merry Christmas !

 

         

 

     Moving-head-ul wash are cel mai deschis unghi de proiectie, scopul acestei lumini este de a umple un spatiu cu lumina, sau pentru a scoate un lucru in evidenta. Deobicei sunt folosite pentru a umple un spatiu cu o anuminta culoare ,in combinatie cu iluminatul architectural si corelat cu acesta .

 

           

     Moving-head-urile beam

     Acest echipament produce o raza foarte ingusta, iar efectul este obtinut prin concentrarea unei cantitati mari de lumina pe o suprafata mica de contact. Efectul este asemanator cu cel dat de o raza laser, insa nu de aceasi putere si la o scara mai mare. Luminile moving head de tip beam se pot observa foarte bine impreuna cu efectele de fum, raza creata semanand cu o coloana de lumina foarte densa si bine conturata, cu margini foarte bine definite. Acest tip de lumina este folosit pentru a se obtine un efect atmosferic aparte datorita evidentierii foarte bune a razelor de lumina in aer. Echipamentele de tip moving head beam incorporeaza functii de amestec de culoare, sunt prevazute cu gobo-uri si reprezinta un hibrid intre moving head-urile wash si spot. Sunt folosite cu precadere la evenimente unde inaltimea este suficient de mare pentru a putea genera efectele dorite.

 

 

          Proiectiile video sau videoproiectiile

          Puteti proiecta pe un perete o imagine cu ninsoare , sau orice desen , film care este in concordanta cu tema aleasa .Acest tip de efect este putin mai pretentios deoarece necesita ca  proiectia sa aiba loc pe o suprafata care sa permita acest lucru .

 

         

     Daca ti-a placut articolul da te rog un share pe facebook 

     Si nu uita orice petrecere are nevoie de un SuperDJ !

Contact

Telefon: 0721 259 407 | 0723 234 782

Email: office(@)superdj.ro

Adresa: Quadra 2 Strada fabricii nr 26 B, Tronson P, Et 1 ap 11


Invata cum sa organizezi o petrecere de neuitat. Aboneaza-te la alerta despre petrecerile noastre.

arrows